image

KeukenConcurrent

Met 45 winkels de grootste keukenspeciaalzaak van NL

Uitdaging.

De realisatie van een responsive e-commerce platform waarbinnen een optimale flexibiliteit aanwezig is op het gebied van pagina indelingen, product vertoning en content placement. Waarbij sturing mogelijk is tot op het kleinste detail en binnen iedere resolutie.

Oplossing.

MaxServ is erin geslaagd een perfecte symbiose te laten plaatsvinden tussen het Enterprise TYPO3 CMS en het Magento shopping platform. Door deze twee "reuzen" te laten doen waar ze voor gemaakt zijn, is er een uniek flexibel en krachtig platform ontstaan waarmee de opdrachtgever de concurrentie kan aangaan binnen de keuken markt. 

Resultaat.

Een responsive e-commerce platform waarbinnen een ontelbare hoeveelheid functionaliteiten zijn opgenomen. De Keuken Concurrent kan iedere gewenste pagina indeling zelf ontwerpen, bedenken, opzetten onderhouden, bijsturen en vermarkten. Al met al een succesvolle integratie die klaar is voor de markt.

Oplossing.

De website is ontwikkeld binnen het Open Source Enterprise CMS TYPO3 gecombineerd met het Open Source Ecommerce platform Magento en is volledig responsive.

  • Door het gebruik van TYPO3 kunnen redacteuren eenvoudig content toevoegen, wijzigen, verwijderen en hebben ze grote vrijheid in de opmaak daarvan.
  • Magento werkt als een serviceplatform voor het aanleveren van productinformatie en het afhandelen van het bestelproces, welke is geintegreerd in het TYPO3 platform.
  • Door het gebruik van de zoekfunctionaliteit Solr kan er zowel in alle tips, adviezen, blogs, teksten over merken en ontwerpers als artikelen gezocht worden. 

Klant.

KeukenConcurrent is al jaren een grote speler binnen de keukenmarkt. Het bedrijf onderscheidt zichzelf door de laagste prijs te garanderen tegen een topkwaliteit. 

Technieken:

UX Design
TYPO3
Magento
Solr

Iedere beeldschermresolutie een andere website.

Vijf totaal verschillende websitestructuren en resoluties stuurbaar vanuit één TYPO3 back-end, het kan! Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wat vindt de klant

"MaxServ heeft voor DMG een tool ontwikkeld waarmee efficiënt en consistent content beheerd kan worden. Hiermee kunnen onze marketeers in TYPO3 ook content elementen op een Magento omgeving onderhouden. Thanks!"

Thomas van Zundert
Online Program Manager