Wij zijn MaxServ

Al bijna 15 jaar werken we hard aan het creëren van digitale oplossingen voor onze opdrachtgevers.

De sleutel tot online succes

Wij zijn MaxServ. Een internetbureau dat multisites en e-commerceplatformen ontwikkelt op basis van open source technologieën. Dat doen we al ruim 15 jaar. In de online wereld ben je dan behoorlijk senior. Die berg ervaring komt elke dag samen in ons inspirerende pand in Waalwijk. 

Onze missie
Samen streven naar digitaal meesterschap. Met hart voor elkaar. 

Onze visie
Een optimaal werkend en betrouwbaar online landschap is essentieel voor grote organisaties. Wij zijn daarvoor hun ideale partner en willen dat blijven. We streven ernaar dat organisaties ons feilloos weten te vinden. Dat ze ons meesterschap kennen, waarderen en inzetten. Dat ze weten dat ze bij een digitale transformatie op ons kunnen rekenen voor het totale online plaatje. Van het strategisch advies tot aan de digitale oplossing waar we allemaal blij van worden. Nu en in de toekomst. Samen creëren we digitale meesterwerken!

SAMEN CREËREN WE DIGITALE MEESTERWERKEN!

Onze kernwaarden

vane-star2 icoon Kwaliteit

Bij MaxServ streven we naar perfectie. Met elkaar creëren we meesterwerken om trots op te zijn. We gaan voor het allerbeste resultaat. We nemen verantwoordelijkheid en zijn transparant. Zowel intern als naar onze klanten.

hand-with-heart icoon Samen

Mensen vormen het kloppend hart van MaxServ. We hebben oog voor elkaar, onze opdrachtgevers en onze omgeving. We houden elkaar scherp. We leren van elkaar en we zorgen dat we samen elke dag een beetje beter worden.

increase-steps icoon Ontwikkeling

Stilstaan is hier geen optie. Techniek is onze core business, dus we vinden het belangrijk dat jij up to date blijft. Zie jij een ontwikkelingskans voor jou of je collega’s dan krijg je alle ruimte om hiermee aan de slag te gaan.

We werken voor mooie merken

Afbeelding van het logo van Kees Smit
Afbeelding van het logo van TUDelft
Afbeelding van het logo van Woonexpress
Afbeelding van het logo van Verasol
Afbeelding van het logo van CDA
Afbeelding van het logo van Aarhus Univerity
Afbeelding van het logo van Technische Universiteit Eindhoven

Ons Team

Onze medewerkers zijn het kloppend hart van ons bedrijf. In agile projecten werken ze hard aan digitale meesterwerken voor onze opdrachtgevers.

Bij het creëren van digitale meerwaarde werken we nauw samen met verschillende partners. Zo bieden we onze klanten een groot scala aan oplossingen.