wij zijn maxserv

Al ruim 10 jaar werken we hard aan het creëren van digitale oplossingen voor onze opdrachtgevers.

De sleutel tot succes

Wij zijn MaxServ. Een internetbureau dat multisites en e-commerceplatformen ontwikkelt op basis van open source technologieën. Dat doen we al ruim 10 jaar. In de online wereld ben je dan behoorlijk senior. Die berg ervaring komt elke dag samen in ons inspirerende pand in Waalwijk. 

Onze missie

Samen streven naar digitaal meesterschap. Met hart voor elkaar. 

Onze visie

Een optimaal werkend en betrouwbaar online landschap is essentieel voor grote organisaties. Wij zijn daarvoor hun ideale partner en willen dat blijven. We streven ernaar dat organisaties ons feilloos weten te vinden. Dat ze ons meesterschap kennen, waarderen en inzetten. Dat ze weten dat ze bij een digitale transformatie op ons kunnen rekenen voor het totale online plaatje. Van het strategisch advies tot aan de digitale oplossing waar we allemaal blij van worden. Nu en in de toekomst. Samen creëren we digitale meesterwerken!

WE WERKEN VOOR MOOIE MERKEN

Afbeelding van het logo van max
Afbeelding van het logo van The Hague
Afbeelding van het logo van RET
Afbeelding van het logo van Kees Smit
Afbeelding van het logo van Aarhus university

Ons Team

Onze medewerkers zijn het kloppend hart van ons bedrijf. In agile projecten werken ze hard aan digitale meesterwerken voor onze opdrachtgevers.

Bij het creëren van digitale meerwaarde werken we nauw samen met verschillende partners. Zo bieden we onze klanten een groot scala aan oplossingen.

Maatschappelijk betrokken

Wij ondernemen maatschappelijk verantwoord. Hoe anders? We hebben aandacht voor elkaar, onze klanten en onze omgeving.

We nemen onze sociale verantwoordelijkheid, omdat we dat niet meer dan normaal vinden. 

Wil je nog meer weten over MaxServ?

Ben je nieuwsgierig geworden naar MaxServ? Wij vertellen je er graag meer over! Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.