Het juiste webdesign voor jouw succes

Van een compleet uitgedacht designtraject tot een redesign van bestaande elementen: ons designteam staat voor je klaar!

We doen er alles aan om een goed onderbouwd en gebruiksvriendelijk design neer te zetten dat perfect aansluit bij jouw doelen, doelgroep(en) en huisstijl. Daarnaast kunnen we ook het marketing- of salesteam ondersteunen zodat jullie huisstijl geborgd blijft in alle uitingen, of een bestaande huisstijl nieuw leven inblazen.

Een goed doordacht design

Onze designers zetten zich graag in om een mooi en gebruiksvriendelijk platform voor je te ontwerpen. We werken volgens een gestructureerde aanpak en we kunnen ervoor zorgen dat jouw unieke ontwerp is voorzien van herbruikbare elementen die de consistentie verhogen en de developmentkosten verlagen. Verder kunnen wij assisteren door het ontwerpen van losse webpagina's, aanpassingen doen op je huidige platform of je ontzorgen bij je grafisch werk.

We hebben veel kennis van en ervaring met (web)design. Hierdoor kunnen een design ontwerpen dat exact aansluit op jouw online vraagstuk, of het nu gaat om het verhogen van de omzet, het informeren van bezoekers of het enthousiasmeren van sponsoren. Onze Digitale Meesterwerken brengen jouw bezoeker in een paar klikken naar het beoogde doel. 

Voor een goed doordacht design is usability - de mate waarin een element of website gebruiksvriendelijk is - erg belangrijk. Onze UX-designers zorgen er dan ook voor dat elk ontwerp effectief, efficiënt en naar tevredenheid is. 

  • Effectief - de taak die de doelgroep heeft moet gemakkelijk uitgevoerd kunnen worden

  • Efficiënt - dit moet de doelgroep minimale tijd en inspanning kosten

  • Tevredenheid - de doelgroep moet het gevoel hebben dat ze de site willen aanbevelen bij anderen. 

Een designtraject voor het beste resultaat

Om tot het beste resultaat te komen starten we graag een designtraject met je op. Dit kan als verdieping op de eerder uitgevoerde Product Discovery of als los traject. Tijdens het designtraject beginnen we bij het begin. Afhankelijk van welke informatie er al beschikbaar is, gaan we ons samen verdiepen in jouw product of dienst, de doelgroep, de UX en usability. We bepalen de doelen voor het platform en we bespreken ideeën voor het ontwerp. Vervolgens ontwerpen we wireframes die we toetsen op gebruiksvriendelijkheid bij een klantenpanel. De feedback die daaruit voortkomt, wordt gebruikt om het uiteindelijke ontwerp te maken. Zo kunnen we het maximale uit jouw website halen.

Voordelen van een MaxServ design

Bij het ontwerpen van jouw website, pagina's, elementen of grafisch werk biedt MaxServ de volgende voordelen:

  • Onze design aanpak is transparant en uitgebreid beproefd.

  • We maken het design met alle guidelines van actueel en gerenommeerd onderzoek van het Baymard Instituut in ons achterhoofd.

  • We werken kort cyclisch, je kunt het design daardoor tussentijds toetsen en tijdig bijsturen.

  • Een doordacht prototype, presenteerbaar voor bijvoorbeeld stakeholders.

  • We begeleiden je bij het gehele traject: vanaf het in kaart brengen van de online contactmomenten met jouw klant, tot aan realiseren van het ontwerp in jouw website.

  • Onze designs zijn voorzien van elementen die we efficiënt hergebruiken bij het maken van nieuwe pagina's.

  • Op termijn kunnen we testen of de conversiedoelen behaald worden. Wanneer noodzakelijk kunnen we aan de hand van een onderzoek bepaalde elementen optimaliseren om bijvoorbeeld nieuw gestelde doelen te behalen.

Grafische ondersteuning

Wanneer je een mooi webdesign hebt, is het belangrijk dat pagina’s en elementen die worden toegevoegd in lijn zijn met dit oorspronkelijke ontwerp. Onze designers kunnen je hierbij helpen. Ze staan voor je klaar voor klein grafisch werk en kunnen ook jouw eigen samengestelde pagina’s reviewen of voorzien van de juiste visuals en foto's. Zo blijven het design en de huisstijl nu en in de toekomst geborgd.

multiple-websites icoon De 5 onderdelen van een sterk webdesign

Een hogere conversie en meer online verkoop, dat bereik je door een sterk webdesign. 

Heb jij een vraag over Design?

Onze specialisten helpen je graag! 

Plan vrijblijvend een gesprek in en stel al je vragen over onze design aanpak of een ander onderwerp. Je kan er ook voor kiezen een formulier in te vullen op onze contactpagina.