Werken bij MaxServ

Meer dan een baan! Als je bij MaxServ werkt, betekent dat veel meer dan alleen een goede baan bij een leuk bedrijf. Onze mensen zijn het kloppend hart van het bedrijf. En dat merk je. Wij doen er alles aan om te zorgen dat jij fluitend naar je werk gaat. Wij geloven dat blije collega’s meesterlijke prestaties leveren.

Open source, Multisites en Commerce & Content

Meer dan 15 jaar streven we samen met onze collega’s en klanten naar digitaal meesterschap. Dit doen we met hart voor elkaar. Kwaliteit, Samen en Ontwikkeling zijn onze kernwaarden. Hier staan  we voor; in alles wat we doen. Bij MaxServ maken we voornamelijk gebruik van open source technologieën. We creëren multisite contentplatformen in TYPO3 en combineren e-commerce en content met ons unieke Commerce & Content platform. Binnen dit platform zijn Magento 2 en TYPO3 geïntegreerd middels een innovatieve koppeling. Dit opent de deuren naar uitgebreide content en e-commerce mogelijkheden voor onze klanten. Heb je ambitie en wil je werken aan uitdagende projecten voor toffe klanten? Dan is MaxServ zeker wat voor jou!

Onze kernwaarden

vane-star2 icoon Kwaliteit

Bij MaxServ streven we naar perfectie. Met elkaar creëren we meesterwerken om trots op te zijn. We gaan voor het allerbeste resultaat. We nemen verantwoordelijkheid en zijn transparant. Zowel intern als naar onze klanten.

hand-with-heart icoon Samen

Mensen vormen het kloppend hart van MaxServ. We hebben oog voor elkaar, onze opdrachtgevers en onze omgeving. We houden elkaar scherp. We leren van elkaar en we zorgen dat we samen elke dag een beetje beter worden.

increase-steps icoon Ontwikkeling

Stilstaan is hier geen optie. Techniek is onze core business, dus we vinden het belangrijk dat jij up to date blijft. Zie jij een ontwikkelingskans voor jou of je collega’s dan krijg je alle ruimte om hiermee aan de slag te gaan.

Dit is onze cultuur

We vinden het belangrijk dat collega’s zich prettig voelen. Daarom krijg je veel vrijheid. Agile werken in sprints, de klant informeren en een potje tafelvoetbal gaan naadloos in elkaar over.  Maar ook als het gaat om eigen initiatieven. Of om je werktijden. Die vrijheid gaat gepaard met verantwoordelijkheid. Want we rekenen op jouw onvoorwaardelijke inzet. 

Groeien en bloeien

Bij MaxServ staan we nooit stil. We zijn nieuwsgierig en willen vooruit. De ontwikkelingen in onze wereld gaan snel en wij lopen graag voorop. Ontwikkeling is dan ook één van onze kernwaarden. 

Doorgroeien
Naast de verantwoordelijkheden die bij je functie horen, krijg je de mogelijkheid om kansen te pakken die bij je passen. Vanuit jouw rol groei je door en kan je meer verantwoordelijkheden nemen. En of je in de toekomst nu de breedte, diepte, lengte of nog een andere richting wil inslaan; MaxServ denkt met je mee en biedt graag de ruimte.

Leven lang leren
We groeien door continu onze kennis te delen met elkaar. Kennis bijspijkeren om beter te worden dan je al bent, juichen wij toe. We vinden het belangrijk dat jij zelf aan het roer staat van jouw carrière. Jij hebt je ontwikkelpad dus in eigen hand. Het opleidingsbudget is er, maar jij moet het initiatief nemen. En of je nu aan de slag wilt met soft skills, hard skills of vakinhoudelijke certificaten: it’s up to you!

Certificering
Wil jij je een certificaat behalen voor bijvoorbeeld TYPO3, Magento 2, Accessibility, PHP Zend of een ander certificaat als bewijs van jouw meesterschap? Dan doen we er alles aan om dat mogelijk te maken!

Heb je een vraag? Stel hem gerust!

Heb jij een vraag of speciale wensen? Dan is onze collega en recruiter Manouk Schatorie bereikbaar via solliciteren@maxserv.com of 0416 30 10 00.

Werken bij MaxServ

Als je bij MaxServ werkt, heb je niet alleen een leuke baan. Je krijgt er een stel gezellige en gedreven collega’s bij. Maar dat is niet alles.

We sommen wat voordelen voor je op

industry icoon Fijne werkplek

Een mooi pand dat goed bereikbaar is en van alle gemakken is voorzien, zoals in hoogte verstelbare bureaus en ergonomische bureaustoelen.

thumb-up icoon Een gezond evenwicht

Overwerk is echt een uitzondering. Liever zien we dat jij op tijd de deur achter je dichttrekt. Bij MaxServ gaan we voor een goede balans tussen werk en privé.

cms2 icoon Apparatuur

Grote beeldschermen zijn standaard. En je krijgt als developer een Macbook Pro of laptop met Linux. En heb jij iets extra’s nodig? Dan regelen we dat!

sport icoon Sporten

Je mag geheel vrijblijvend gebruikmaken van het sportabonnement om mee te doen aan de wekelijkse groepsles of om individueel te sporten.

link icoon Work hard, play hard

Een ochtend geconcentreerd gewerkt? Dan ga je even ontspannen tijdens een potje tafelvoetbal of biljart. Of met een bakkie aan de bar. Opladen en weer door!

mug-with-heart icoon Food and drinks

We zorgen goed voor je. Met de lekkerste koffie van versgemalen bonen. Maar ook met verse, door Pascale verzorgde, lunches tegen een kleine vergoeding. Ook is er altijd vers fruit.

people-talking icoon Gezelligheid

Samen sushi eten of barbecueën op ons dakterras doen we graag en is geen uitzondering. We organiseren regelmatig gezellige film- en personeelsavonden en er is natuurlijk een vrijmibo. 

receipt icoon En meer...

  • Een technisch georiënteerd internetbureau

  • Veel uitdagende vraagstukken

  • Flexibele werktijden en thuiswerken

  • Op je verjaardag mag je van ons lekker thuisblijven