image

Woonexpress

Alles voor alle kamers van je huis

Uitdaging.

De oorspronkelijke uitdaging was om de winkel van Woonexpress daadwerkelijk online te presenteren. Voor dit project draaide de website op Magento waar weinig tot geen mogelijkheden waren om de potentiele klanten inspiratie op te laten doen. De winkels zijn daarentegen heel inspiratief en dat gevoel moest dus ook online vertaald gaan worden.

Oplossing.

Om zowel shopping- als inspiratieve content functionaliteiten te gebruiken heeft MaxServ in 2018 een Magento module ontwikkeld.

Resultaat.

Een website waar je hetzelfde gevoel krijgt als in de winkels van Woonexpress. Veel inspiratie en ook de mogelijkheid om direct je aankopen te doen. Daarnaast wordt er aanzienlijk meer traffic gegenereerd en ook meer verkocht sinds we met het nieuwe platform live zijn gegaan.

Oplossing.

Om te zorgen dat webshops ook inspiratieve content kunnen presenteren heeft MaxServ in 2018 een Magento module gebouwd, genaamd MATE. MATE is een koppeling tussen Magento en TYPO3, zodat websites de shopfunctionaliteiten van Magento kunnen gebruiken met daarbij de content functionaliteiten van TYPO3. Zo gebruiken we beide systemen voor hetgeen waar ze daadwerkelijk voor zijn gemaakt en heel goed in zijn. Met MATE krijg je het beste van beide werelden!

Klant.

Je kent Woonexpress als Nederlands grootste woonwarenhuis met altijd de laatste woontrends. Lopend door de winkels word je meegenomen in hun wereld vol wooninspiratie. Inspiratie voor elke stijl en smaak en dit alles onder 1 dak.

Technieken:

  • TYPO3
  • Magento 2
  • SOLR
  • Productimporter

Iedere beeldschermresolutie een andere website.

Vijf totaal verschillende websitestructuren en resoluties stuurbaar vanuit één TYPO3 back-end, het kan! Vraag ons naar de mogelijkheden.