HA! TOEKOMSTIGE PICASSO, ZOEK JIJ EEN LEUKE STAGE?

Bij MaxServ zijn we altijd op zoek naar de beste, leukste en gezelligste stagiairs. Wil jij graag je expertise op het gebied van development naar een nieuw niveau tillen? En zoek je gewoon een toffe stage? Ontdek op deze pagina of MaxServ de organisatie voor jou is. Je leest hier onder andere wat oud stagiairs over hun stage vertellen, wat ze hebben geleerd en wat voor opdrachten zij hebben uitgevoerd.

"Iedereen binnen MaxServ gaat goed met elkaar om. Samen zorgen alle collega’s ervoor dat ik me als stagiair prettig voel."

TIBO
Development Stagiair 2022

"MaxServ geeft je een warm onthaal. Je kan mensen vragen stellen, ze staan voor je klaar en zijn erg goed voor hun werknemers."

RUBEN
Developer

"De sfeer is informeel en de collega’s helpen me bij elke vraag die ik heb. Ook zorgen ze ervoor dat ik me snel op mijn gemak voel."

ROY
Marcom Stagiair 2022

"MaxServ is erg gastvrij.
Je voelt je al snel thuis, je kan mensen altijd vragen stellen, en ze staan voor je klaar."

DENNIS
Developer

Projecten van onze (oud) stagairs

 • AFSTUDEER OPDRACHT | GO LIVES

  Inleiding

  Bij MaxServ werken we aan meerdere websites en webshops die veel verkeer verwerken. Het live zetten van codewijzigingen is in deze websites grotendeels geautomatiseerd. Het kan wel eens gebeuren dat er iets verkeerd gaat tijdens een release van updates. Daarom worden alle releases in een tabel op onze interne wiki ingepland door developers. Deze tabel willen we vervangen met een applicatie.

  Opdrachtomschrijving

  MaxServ wil een applicatie waar developers releases kunnen inplannen. Operations en klanten kunnen in deze applicatie toestemming geven, vragen om meer informatie of vragen om de release op een ander moment uit te voeren. De applicatie moet gekoppeld kunnen worden aan andere applicaties die worden gebruikt. Denk aan Jira (ticket- en release management), Bamboo (CI/CD), Bitbucket (Git), Slack en de kalender van Outlook. Daarnaast moet het mogelijk zijn afspraken met klanten in deze applicatie te verwerken. 

 • AFSTUDEEROPDRACHT | SOFTWAREPAKKETTEN OMGEVING

  Inleiding

  De opdracht betreft het doen van onderzoek naar de opzet van een digitale omgeving die met verschillende softwarepakketten communiceert. De opdracht is in samenwerking met de afstudeerstagiairs opgesteld. 

  Projectomschrijving

  Binnen MaxServ worden er door developers diverse ondersteunende softwarepakketten gebruikt. Omdat developers een redelijk aantal softwarepakketten gebruiken, kunnen ze het overzicht verliezen. Het resultaat is dat ze niet alle tools gebruiken die ze tot hun beschikking hebben. Vanuit de developers ontstond de vraag om een omgeving te creëren waar alle tools en softwarepakketten overzichtelijk zijn weergegeven. MaxServ heeft hier zelf nog geen onderzoek naar gedaan.

   

 • AFSTUDEER OPDRACHT | REISKOSTENDECLARATIE APP

  Inleiding

  De reiskosten worden nu nog aan de hand van een Excel Sheet ingeleverd. Hierdoor kost het verwerken van de reiskosten veel tijd voor de medewerkers en de office manager. Om het dit makkelijker te maken wil MaxServ hier graag een applicatie voor laten ontwikkelen.

  Projectomschrijving

  MaxServ wil een omgeving waarin medewerkers reis- en thuiswerk kosten kunnen declareren. Daarnaast moet de office manager de mogelijkheid hebben om de ingevulde declaraties te exporteren. Deze data moet verwerkt kunnen worden in een ander systeem en worden opgeleverd aan de belastingdienst.

WIL JIJ OOK TOFFE OPDRACHTEN MAKEN?

SUCCESVERHAAL |  RUBEN
Ruben kwam in 2019 bij MaxServ als stagiair van de opleiding MBO Applicatie- en Mediaontwikkelaar. Tijdens zijn stage heeft hij gewerkt aan een to-do lijst applicatie in de programmeertaal PHP. Na deze periode heeft hij zijn opleiding afgerond en een jaar later besloot hij te solliciteren bij MaxServ. Sindsdien is Ruben developer bij MaxServ en houdt hij zich bezig met zowel front- als backend werkzaamheden.

SUCCESVERHAAL |  DENNIS
Dennis heeft bij MaxServ zijn afstudeerstage voor de opleiding Software Development afgerond. Tijdens zijn afstudeerstage kreeg hij de opdracht onderzoek te doen naar blockchain en de mogelijkheden hiervan. Na zijn stage heeft hij een contract aangeboden gekregen. Nu, 4 jaar later, houdt hij zich voornamelijk bezig met backend projecten in TYPO3 en Magento.

mug-with-heart icoon

Tosti's geserveerd aan stagiairs per maand:

+/- 32

training icoon

Nutteloze klusjes die door stagiars zijn uitgevoerd:

0

mug-with-heart icoon

Biljardballen gepot door stagiairs per week:

+/- 60

Stagairs van Q3 2022

QUINN
Development stagiair

MARNE
Development stagiair

TIBO
Development stagiair

ROY
Marcom stagiair

Kom jij ook bij ons stagelopen?

Denk je dat MaxServ ook bij jou past? Solliciteer dan op onze openstaande webdevelopment stage vacature!