Verantwoord Ondernemen

Aandacht voor onze omgeving.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij ondernemen maatschappelijk verantwoord. Hoe anders? We hebben aandacht voor elkaar, onze klanten en onze omgeving. We nemen onze sociale verantwoordelijkheid, omdat we dat niet meer dan normaal vinden.

We zorgen goed voor onze medewerkers

Onze medewerkers zijn ons grootste goed. Daarom krijgt elke medewerker een persoonlijk budget, dat hij kan besteden aan zijn duurzame inzetbaarheid. Op wat voor manier dan ook. 

Bewegen is noodzaak. Zeker als je veel achter je computer zit. Daarom gaat een personal trainer wekelijks met ons aan de slag. Samen afzien en fit weer door! 

Kennis bijspijkeren om beter te worden dan je al bent, juichen wij toe. Of het nou in de vorm is van een cursus, een workshop of een opleiding. We groeien door continu te blijven leren.  

We geloven dat blije collega’s meesterlijke prestaties leveren en doen er alles aan om te zorgen dat onze collega’s fluitend naar het werk gaan. Zo zorgen we voor goede koffie, lekkere lunches en gezellige bedrijfsuitjes. 

We hebben oog voor de mensenom ons heen

Movember

Een paar collega’s doen elk jaar mee aan Movember. Ze laten de hele maand november hun snor staan om aandacht te vragen en geld op te halen voor de fysieke en mentale gezondheid van mannen. Uiteraard ondersteunen wij dit mooie initiatief met een financiële bijdrage.

Sponsor Het BeterBoek

Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject ‘Het BeterBoek’ van de kinderafdeling en dagbehandeling van het Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis. Een ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpende gebeurtenis en een goede voorbereiding neemt angst en onzekerheid weg. Het BeterBoek helpt hierbij.