VERANTWOORD ONDERNEMEN

Aandacht voor onze omgeving.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Wij ondernemen maatschappelijk verantwoord. Hoe anders? We hebben aandacht voor elkaar, onze klanten en onze omgeving. We nemen onze sociale verantwoordelijkheid, omdat we dat niet meer dan normaal vinden.

We zorgen goed voor onze medewerkers

Onze medewerkers zijn ons grootste goed. Daarom krijgt elke medewerker een persoonlijk budget, dat hij kan besteden aan zijn duurzame inzetbaarheid. Op wat voor manier dan ook. 

Bewegen is noodzaak. Zeker als je veel achter je computer zit. Daarom gaat een personal trainer wekelijks met ons aan de slag. Samen afzien en fit weer door! 

Kennis bijspijkeren om beter te worden dan je al bent, juichen wij toe. Of het nou in de vorm is van een cursus, een workshop of een opleiding. We groeien door continu te blijven leren.  

We geloven dat blije collega’s meesterlijke prestaties leveren en doen er alles aan om te zorgen dat onze collega’s fluitend naar het werk gaan. Zo zorgen we voor goede koffie, lekkere lunches en gezellige bedrijfsuitjes. 

We hebben oog voor de
mensen om ons heen 

Movember

Een paar collega’s doen elk jaar mee aan Movember. Ze laten de hele maand november hun snor staan om aandacht te vragen en geld op te halen voor de fysieke en mentale gezondheid van mannen. Uiteraard ondersteunen wij dit mooie initiatief met een financiële bijdrage.

Sponsor Het BeterBoek

Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject ‘Het BeterBoek’ van de kinderafdeling en dagbehandeling van het Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis. Een ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpende gebeurtenis en een goede voorbereiding neemt angst en onzekerheid weg. Het BeterBoek helpt hierbij. 

DE WERELD HOUDT NIET OP BIJ DE GRENS

Het contrast in de wereld is groot. Hier zijn we bezig met de nieuwste technieken. Met ontwikkelingen die wat goed is nog beter maken. Maar op andere plekken in de wereld zijn ze bezig met overleven.

Dat enorme contrast gaat ons aan het hart en daarom dragen we graag ons steentje bij in landen waar mensen wel wat hulp kunnen gebruiken. In Compassion hebben wij een partner gevonden die op alle fronten aansluit bij ons gedachtegoed.

Compassion steunt kinderen in derdewereldlanden die kwetsbaar zijn en hulp nodig hebben. Ze krijgen onder andere medicijnen, onderwijs en voeding. Maar ook trainingen over hygiëne en zelfbescherming. Die hulp organiseert Compassion via lokale kerken. En met de hulp van sponsoren.

Compassion en MaxServ, samen sterk

Door via Compassion kinderen te helpen blijven we ons bewust van de grote verschillen in welvaart. Dat vinden we belangrijk. 

  • We steunen 12 kinderen in Tanzania die mede daardoor naar school konden. Op naar een betere toekomst. 
  • Compassion zorgt voor voldoende voedzaam eten. Dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend.  
  • Met het sponsorgeld probeert Compassion te voorkomen dat kinderen hele dagen in de steengroeve moeten werken.

Compassion meesterwerk

Armoede is te verslaan door kinderen een voor een te helpen. Daar zijn wij samen met Compassion van overtuigd. Door een kind via Compassion te sponsoren, geef je het onderwijs, medische hulp, emotionele en sociale groei en geestelijke vorming. Geïnteresseerd? Bezoek de website van Compassion, die we samen met hen hebben gecreëerd. 

Wil je meer weten over MaxServ?

Here should be a form, apparently your browser blocks our forms.

Do you use an adblocker? If so, please try turning it off and reload this page.