Zoveel mensen, zoveel wensen

| Nieuws

Veel nationale feestdagen hebben een christelijke oorsprong. Is het vandaag de dag nog wel zo passend om precies op die dagen collectief het werk neer te leggen? Zou niet iedereen zelf moeten kunnen kiezen wat hij of zij wil vieren? MaxServ vindt van wel!

Met hart voor elkaar

‘Samen, met hart voor elkaar’ is - naast kwaliteit en ontwikkeling - één van de kernwaarden waar MaxServ echt voor staat. We doen ons best het als uitgangspunt mee te nemen bij hoe we dingen doen. Zo betekent het bijvoorbeeld dat we erkennen dat verschillende mensen, verschillende wensen hebben.

Veel nationale feestdagen zijn van oudsher vrije dagen. Denk daarbij aan Pasen, Pinksteren Hemelvaartsdag enzovoorts. De meeste van deze dagen vinden hun oorsprong in 1500 jaar christelijke geschiedenis. Vandaag de dag heeft MaxServ echter ook veel collega’s met andere overtuigingen. Is het daarom niet logischer dat ze zelf kunnen kiezen wat ze willen vieren en wanneer? Natuurlijk wel, en daarom gaat MaxServ het anders doen!

Vieren wat je wil vieren

Vanaf 2022 mogen onze collega’s voor het grootste deel hun eigen (feest)dagen zelf kiezen! De verlofuren van de nationale feestdagen komen vrij beschikbaar en collega's mogen ermee doen wat ze willen. Of ze nu een extra vakantie nemen, 28 mei Hamburgerday willen vieren of gewoon vasthouden aan de traditionele Nederlandse nationale feestdagen; it's up to them! 

En owja, op je verjaardag hoef je bij MaxServ ook niet te werken.

Kom jij ook bij ons werken?

Onze medewerkers zijn het kloppend hart van ons bedrijf. In agile projecten werken ze hard aan digitale meesterwerken voor onze opdrachtgevers.

Denk je dat MaxServ ook bij jou past? Solliciteer dan op één van onze openstaande vacatures!

Directeur