We zijn van start! MaxServ bouwt het derde online platform voor Satelliet!

Met trots kunnen wij melden dat we opnieuw het online platform van Satelliet mogen ontwikkelen.  

Wie is Satelliet?

Al zolang ze bestaat geeft Satelliet gastvrijheid een gezicht.

Satelliet is sinds 1971 actief in de meubelindustrie en startte kleinschalig met het ontwerpen en op ambachtelijke wijze produceren van meubilair voor de horeca. Door jarenlange ervaring en het vertrouwen van vele klanten is Satelliet inmiddels uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van hospitality meubilair. In samenwerking met partners en opdrachtgevers draagt Satelliet bij aan het creëren van aangename ontmoetingsplekken. Gastvrijheid is hierin de sleutel. 

Een grote stap

Onlangs zijn we gestart met het nieuwe online platform voor Satelliet. Wij zijn trots op deze samenwerking en we gaan er opnieuw een digitaal meesterwerk van maken. 

Satelliet en MaxServ hebben samen een lange historie. 10 jaar geleden bouwden we voor Satelliet het eerste online platform in versie 4.5 van TYPO3. Later hebben we updates gedaan naar versie 6.2 en is het het platform voorzien van een nieuw design.

Deze keer gaan we aan de slag met een volledig nieuw online platform in TYPO3 CMS versie 10 in combinatie met Magento 2. De komst van TYPO3 versie 10 biedt vele voordelen voor Satelliet zoals o.a. nieuwe functies, verbeterde prestaties en een unieke gebruikerservaring. TYPO3 heeft de laatste jaren niet stilgezeten, lees hier alles over de voordelen van TYPO3 versie 10.

Beleving als fundament voor jouw e-commerce platform

Door content juist in te zetten creëer je beleving op jouw e-commerce platform. Met een goede beleving onderscheid je jezelf ten opzichte van de concurrentie en ben je klaar voor de toekomst.

Binnen een goed e-commerce landschap zijn e-commerce en content geen losstaande onderdelen meer. Wil je hier meer over lezen? Download de whitepaper: Beleving als fundament voor jouw e-commerce platform.

Een combinatie van TYPO3 CMS 10 en Magento 2

Het online platform krijgt niet alleen technisch een upgrade, maar wordt ook voorzien van een koppeling met Magento Open Source. Deze koppeling biedt de mogelijkheid dat alle producten op een inspirerende manier gepresenteerd kunnen worden. Zo kan Satelliet haar relaties nog beter bedienen en ze helpen met creativiteit en gastvrijheid op het gebied van interieur. Alle producten kunnen efficiënt worden beheerd en verrijkt door middel van het Akeneo PIM systeem.

Nieuwe look en feel

Tot slot krijgt de website ook een compleet nieuw design waarin beleving en inspiratie centraal staan. Het doel van het nieuwe design is in één oogopslag tonen wie Satelliet is. Dit wordt o.a. bereikt middels indrukwekkende sfeerbeelden en een ongeëvenaarde gebruikerservaring. We zijn gestart met de eerste uitwerkingen dus binnenkort meer op https://www.satelliet.net/.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op

Neem de eerste stap naar een Digitaal Meesterwerk

Wij geloven dat uitgebreide content mogelijkheden het verschil maken voor jouw Magento 2 webshop. Vraag een vrijblijvend gesprek aan met één van onze experts. We beantwoorden graag al je vragen! 

Directeur