Adobe introduceert een roadmap voor Magento 2

| Blogs

Er is een releaseplanning voor Magento 2 en de closed source variant Adobe Commerce vrijgegeven waardoor wij onze klanten nog beter kunnen voorbereiden op de patches en updates die er gaan komen!

Magento 2 is een veelgebruikt open-source e-commerce platform dat bedrijven de mogelijkheid biedt om hun producten online te beheren en verkopen. Het platform is gebruiksvriendelijk en biedt flexibele aanpassingsmogelijkheden. Hierdoor is het uitermate geschikt voor bedrijven van elke omvang. Magento 2 is erg schaalbaar en is ontworpen om met je bedrijf mee te groeien. Zeker wanneer gecombineerd met TYPO3 in onze Commerce & Content oplossing.

Helaas werden wij én onze klanten soms verrast door patches of grote updates die zonder aankondiging verschenen. Dit is verleden tijd met de nieuwe releaseplanning die hier te vinden is.

De releaseplanning van Adobe Commerce geeft een duidelijke en voorspelbare roadmap van nieuwe functies en verbeteringen. Volgens de Adobe Experience League releast Adobe regelmatig nieuwe functies en functionaliteiten, meestal elk kwartaal. Het schema omvat ook een belangrijke jaarrelease, die nieuwe functies en verbeteringen aan het platform introduceert.

Een dergelijke transparante roadmap waren wij tot nu toe alleen gewend van TYPO3. Deze biedt veel houvast als we met onze klanten de wensen en plannen bespreken en het technisch doorontwikkelplan bepalen. We zijn blij dat Adobe een en ander nu ook inzichtelijk heeft gemaakt, zodat we beter zicht hebben op toekomstige werkzaamheden en onze klanten nog beter kunnen adviseren. 

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden met een Magento 2 of Commerce & Content platform? Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende Commerce & Content demo aan!

De kracht van e-commerce & content op één plek

Wij geloven in de kracht van e-commerce & content binnen één open source oplossing. Ervaar tijdens onze demo hoe content effectief bijdraagt aan de groei van jouw e-commerce landschap.