Programma event Meet Magento NL bekend!

Programma event Meet Magento NL bekend!

Het is bijna zover: Meet Magento 2017! Van Dutchento ontvingen wij het volgende persbericht, die we graag met jullie delen:

Op woensdag 10 mei 2017 vindt de 9e editie van het jaarlijkse event: Meet Magento Nederland plaats in DeFabrique in Utrecht. Het event is interessant voor zowel webwinkeliers, e-commerce managers als developers. Het programma is gevuld met 30+ nationale en internationale sprekers. Toppers uit e-commerce, development en de praktijk delen hun kennis en learnings. Voor iedere bezoeker is een gepast aanbod en voldoende ruimte om elkaar te ontmoeten en te netwerken. De thema's die dit jaar centraal staan zijn: Discover Magento, Create Great Tech en Advance Your Business. 

Sportief begin
De inloop voor het event is officieel van 09:00 en 9:30 uur.  Voor de sportieve bezoekers van Meet Magento #MM17NL begint het event al vroeger! Om 08:00 uur start de traditionele Magerun. Een run van 3 of 5 kilometer om de dag goed te beginnen. Reserveer je plaats via eventbrite.

Om 09:30 wordt de dag officieel geopend door hosts Amber Kortzorg en oprichter van Dutchento, Magento community Nederland en het event Meet Magento Nederland, Guido Jansen. Het programma is daarna verdeeld over 7 zalen.

Advance Your Business track
Deze track kenmerkt zich door diverse keynotes zoals Patta, VanMoof, Heineken en Breizh World. En worden de actuele onderwerpen zoals productoptimalisatie, realtime personalisatie, online persuasion, customer journey van multichannel naar omnichannel strategie en verkopen via social media besproken door diverse experts uit het vak. Zo zal Patrick Petersen van Atmost het hebben over de customer journey. Praat Norman Blokdijk van Retail Rocket je bij over realtime personalisatie en vertelt Tilbert Verhagen van de Hogeschool van Amsterdam over het inzetten van Virtual mirrors om online sales te stimuleren. Magento inc. uit Amerika deelt het laatste nieuws over het succesvolle e-commerce platform.

Ook zijn er meerdere interactieve sessies zoals de paneldiscussie over het kiezen van een app of het optimaliseren van de website. Op het podium staan Melle Strikwerda van Adyen, Eelco van Wijk van Mango360.com en een merchant. En ook is  de interactieve sessie: 'So You Think You Can Sell' weer terug. 3 webshops worden live onder de loep genomen door een expert jury, bestaande uit onder andere Patrick Petersen (Atmost), Guido Jansen (Euroflorist) en Maurice Jongerius (bol.com). 

Create Great Tech track
Developers kunnen tijdens Meet Magento meerdere sessies en workshops volgen. (inter)nationale Magento experts zoals Igor Minialo van Magento inc.,  Kuba Zwolinski van Snow.Dog, Ivan Chepurnyi van EcomDev, Toon Verwerft van PHP Pro, Ray Bogman van Supportdesk, Bob van Luijt van Kubrickology en Tim Muller van Byte delen hun kennis over PHP, Magento, Magento 2 en Magereport.

Juliette Reinders Folmer van Advies en zo start de Create Great Tech track met een interactieve 'Why Equal doesn't Equal' Quiz.

Discover Magento track 
Voor de webwinkeliers en e-commerce specialisten die erover denken het e-commerce platform Magento te gaan gebruiken is deze speciale track in het leven geroepen. Gedurende de dag worden de bezoekers volledig geïnformeerd over de vele mogelijkheden van Magento (2 en Enterprise). Het programma bestaat uit succesvolle cases, een introductie en update van Magento inc., keynotes en diverse speeddates. Nederlandse autocoureur Tom Coronel is een van de sprekers die zijn succesverhaal deelt. Tijdens de speeddates kunnen de bezoekers al hun vragen stellen aan de beste Solution Providers van Nederland zoals Guapa, Cream, Smile Nederland, Madia en Experius. Het hele programma is zo in elkaar gezet, zodat de bezoekers de businesscase in 1 dag compleet kunnen maken. Vanaf 16:00 uur kunnen de bezoekers van deze speciale track ook naar de rest van het Meet Magento event en de borrel.

Meet Magento Awards uitreiking en afterparty
Om deze dag extra goed af te sluiten is er een afterparty. Tijdens de afterparty vindt de uitreiking van de prestigieuze Meet Magento Awards plaats. Voor de afterparty zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar. 

Deze dag is onmisbaar voor iedereen werkzaam met Magento of in e-commerce. Bekijk het hele programma op www.meet-magento.nl en registreer je ticket. 

Marketeer