Nieuwe versie van Yoast SEO voor TYPO3 uitgebracht

| Nieuws

Wij zijn blij te melden dat wij versie 5 van de Yoast SEO voor TYPO3 extensie hebben uitgebracht. Deze versie bevat enorm veel vernieuwing en wij laten je dan ook graag zien hoe de plugin kan helpen bij het optimaliseren van jouw website voor zoekmachines.

Vernieuwde analyses

Één van de toonaangevende functies van de Yoast SEO voor TYPO3 plugin, is de analyse die de redacteur helpt zijn tekst te optimaliseren. In de nieuwe versie is deze analyse helemaal vernieuwd.

Zo kan je nu met onze premium plugin synoniemen en gerelateerde zoekwoorden opgeven. Bij de analyse zullen ook de synoniemen meegenomen worden en krijgt de redacteur tips om de tekst te verbeteren. Met deze update komen de analyses nog dichter in de buurt bij wat de zoekmachines ook doen.

Gestructureerde data

Wil je nog meer opvallen in de zoekresultaten? Als je gebruik maakt van gestructureerde data, snappen zoekmachines nog beter wat je op je pagina vertelt. Dit belonen ze door een andere, veel rijkere, weergave van je zoekresultaat.

Met de nieuwe versie van de module, wordt de basis gelegd om gestructureerde data aan je website toe te voegen. Met de premium plugin is het zelfs mogelijk om eenvoudig iedere vorm van gestructureerde gegevens aan je website te laten toevoegen door middel van configuratie. In de komende versies zullen vooral op dit onderdeel nog veel meer nieuwe functies komen. Gestructureerde data heeft de toekomst en zal alleen maar belangrijker worden.

Op de toekomst voorbereid

Onder de motorkap is er veel veranderd in deze versie. De onderlaag die zorgt dat de analyses kunnen worden uitgevoerd, is volledig herschreven. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken, zijn we voor de komende jaren weer verzekerd dat we eenvoudig door kunnen ontwikkelen. Met de ondersteuning van zowel TYPO3 CMS versie 8 en 9, ben je voor de komende jaren verzekerd van ondersteuning bij je zoekmachine optimalisatie.

Wil jij ook zo hoog mogelijk in de zoekmachines komen?

Download nu Yoast SEO for TYPO3. Als je de tips opvolgt die de extensie na analyse van je content geeft, zijn wij er van overtuigd dat je gaat stijgen in de zoekmachines!

Wil je dat wij ook de plugin voor je installeren? Neem dan contact op met ons en wij verzorgen het graag voor je.