MaxServ is Yoast SEO Partner

Wat is Yoast SEO?

Bij Yoast willen ze mensen helpen hun site te verbeteren, zodat SEO voor iedereen bereikbaar wordt. Daarom bieden ze online cursussen aan over alle aspecten van SEO, verschillende geweldige plug-ins en een uitgebreid blog. Klanten vragen MaxServ vaak of we hen kunnen helpen met het implementeren van verbeteringen die hun SEO verbeteren. Yoast doet dit namelijk niet zelf.

Omdat ze bij Yoast net als ons streven naar kwaliteit, zijn zij erg terughoudend in het aanbevelen van bedrijven voor dit soort implementaties. Zo is MaxServ een van de bedrijven die ze vertrouwen en daar zijn wij trots op, en dit vertrouwen is wederzijds. Yoast SEO voor TYPO3, Magento en de Premium versies zijn tenslotte een gezamenlijke inspanning van Yoast en MaxServ.

En een deel van onze medewerkers zijn ook getraind door de cursussen van Yoast om hun SEO kennis te vergroten en up-to-date te houden. De SEO-trainingen leren ons essentiële SEO-vaardigheden die we in één keer kunnen toepassen waardoor wij onze klanten hun concurrenten kunnen laten overtreffen. 

Yoast SEO Premium

voor TYPO3

  • De extensie die je nodig hebt om met uw TYPO3-website te ranken
  • Helpt je bij het schrijven van goede content voor zoekmachines
  • Raak meer betrokken bij je websitebezoekers

Yoast SEO

voor Magento2

  • De extensie die je nodig hebt om met uw Magento2-webwinkel te ranken
  • Helpt je bij het schrijven van goede content voor zoekmachines
  • Raak meer betrokken bij je websitebezoekers

Meer weten over MaxServ?

Here should be a form, apparently your browser blocks our forms.

Do you use an adblocker? If so, please try turning it off and reload this page.