MaxServ is Yoast SEO Partner

Wat is Yoast SEO?

Bij Yoast willen ze mensen helpen hun site te verbeteren, zodat SEO voor iedereen bereikbaar wordt. Daarom bieden ze online cursussen aan over alle aspecten van SEO, verschillende geweldige plug-ins en een uitgebreid blog. Klanten vragen MaxServ vaak of we hen kunnen helpen met het implementeren van verbeteringen die hun SEO verbeteren. Yoast doet dit namelijk niet zelf.

Omdat ze bij Yoast net als ons streven naar kwaliteit, zijn zij erg terughoudend in het aanbevelen van bedrijven voor dit soort implementaties. Zo is MaxServ een van de bedrijven die ze vertrouwen en daar zijn wij trots op, en dit vertrouwen is wederzijds. Yoast SEO voor TYPO3, Magento en de Premium versies zijn tenslotte een gezamenlijke inspanning van Yoast en MaxServ.

En een deel van onze medewerkers zijn ook getraind door de cursussen van Yoast om hun SEO kennis te vergroten en up-to-date te houden. De SEO-trainingen leren ons essentiële SEO-vaardigheden die we in één keer kunnen toepassen waardoor wij onze klanten hun concurrenten kunnen laten overtreffen.