100.000 downloads van Yoast SEO voor TYPO3

| Nieuws

In 2017 zijn we samen met Yoast gestart met het maken van een TYPO3 versie van de bekende WordPress plugin. Met deze extensie word je als redacteur geholpen bij het optimaliseren van je content voor je bezoekers en voor zoekmachines.

100.000 downloads

Inmiddels zijn we de magische grens over van 100.000 downloads van de gratis variant en zijn we doorgedrongen in de top 20 van meest gebruikte extensies voor TYPO3 allertijden. We zijn dan ook zo trots als een pauw dat we ook met de Yoast SEO voor TYPO3 extensie een waar meesterwerk hebben afgeleverd. 

Dat moet gevierd worden

We laten deze mooie mijlpaal natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Op 17 en 18 oktober organiseren wij de 14e editie van de internationale TYPO3 conferentie. Dit belooft een waar spektakel te worden en de combinatie van deze 2 gebeurtenissen grijpen wij dan ook aan voor een mooie kortingsactie!

Van 17 tot en met 20 oktober krijg je 14% korting op de Yoast SEO Premium voor TYPO3 extensie. Wees er dus snel bij en bestel je licentie voor dit aantrekkelijke tarief. Wij beloven je dat als je gebruikmaakt van de extensie, je website beter gevonden zal worden!

Developer

Meer weten over MaxServ?

Here should be a form, apparently your browser blocks our forms.

Do you use an adblocker? If so, please try turning it off and reload this page.