ONZE MEESTERS | Manon

| Blogs

MaxServ geeft je een kijkje achter de schermen door verhalen van onze collega’s te delen. Graag geven we het woord aan Manon. Manon is sinds 2015 werkzaam bij MaxServ en heeft verschillende rollen vervuld. Nu werkt ze als Team Coördinator en Scrum master. In dit blog vertelt ze meer over zichzelf en hoe zij bij MaxServ op haar plek terecht is gekomen.

Over mij

Ik ben Manon, 28 lentes jong, geboren in de zomer en wellicht daardoor ook een echt zomermens. Mijn vakantiedagen worden dan ook goed besteed om heerlijk naar de zon te gaan. Het weer in Nederland is wat te onvoorspelbaar, dus dat risico neem ik liever niet.

Inmiddels ben ik langer dan 2 jaar samenwonend met mijn man en onze katten. Eigenlijk ben ik meer een hondenmens, maar aangezien wij beiden fulltime werken is een hond gewoon niet praktisch en vind ik het zelfs een beetje zielig. 

Van tussen de mensen zijn krijg ik enorm veel energie. Ik hou ervan om lekker een drankje en een hapje te doen ergens op het terras en vind het heerlijk om mensen te fotograferen. Dit is dan ook een uit de hand gelopen hobby van me. Inmiddels ben ik namelijk ook de huisfotograaf bij MaxServ. In de toekomst hoop ik nog een paar mooie reizen te maken en één ding is zeker, de camera gaat mee!

Mijn Meesterschap

Ondertussen ben ik al bijna 7 jaar werkzaam bij MaxServ. Vanuit mijn studie Communicatie ben ik bij MaxServ binnengerold en sindsdien hier ook niet meer weggegaan. De reden hiervan lees je verderop. 

In de afgelopen 7 jaar heb ik diverse functies bekleed. Ik ben begonnen als communicatiemedewerker. Vervolgens heb ik een tijdje sales ondersteund maar van harde verkoop werd ik niet blij. Daarna ben ik de projectmanagement kant ingegaan en inmiddels ben ik Team Coördinator. Ik heb in de tussentijd certificaten behaald voor Scrum Master en Product Owner en geef af en toe Scrum trainingen aan klanten en nieuwe collega’s.

In mijn rol als Team Coördinator zit een stukje accountmanagement in combinatie met projectmanagement. Ik ben vanaf het begin van een project betrokken en zet mij in om het werk zo soepel mogelijk te laten verlopen en de klant zo goed mogelijk te bedienen. We willen het beste voor de klant en het platform en eigenlijk is dat werk nooit af. De input die ik verzamel probeer ik te verrijken en compleet te maken, waarna het team aan de slag gaat met bouwen of optimaliseren. Nauw contact met teams en klanten is ontzettend belangrijk voor het eindresultaat. Dit proces begeleiden geeft mij veel energie want op deze manier creëren we samen echte Digitale Meesterwerken.

Waarom MaxServ?

De 7 jaar zijn voorbij gevlogen. MaxServ is een flexibele werkgever en biedt veel vrijheid en groeikansen. De vrijheid en eigen verantwoordelijkheid kunnen wat lastig zijn als je van veel structuur, regels en vastigheid houdt, maar ik zie vooral mogelijkheden. Wanneer je net klaar bent met je studie - vooral de opleiding Communicatie - zijn er 1.000 kanten die je op kunt. MaxServ heeft mij de ruimte gegeven om meerdere opties te verkennen en om mezelf als persoon verder te ontwikkelen. De ontwikkeling stopt niet als je bij MaxServ komt werken, maar begint dan pas. Elke dag heeft weer wat nieuws voor je in petto. Dat maakt het voor iemand zoals ik, die van uitdagingen houdt, een erg fijne werkgever.

Kom jij ook bij ons werken?

Onze medewerkers zijn het kloppend hart van ons bedrijf. In agile projecten werken ze hard aan digitale meesterwerken voor onze opdrachtgevers.

Denk je dat MaxServ ook bij jou past? Solliciteer dan op één van onze openstaande vacatures!