20 September: MUG Waalwijk - Vue Storefront

Vue Storefront

MUG Waalwijk

Deze meetup-groep is gewijd aan het leren over het Magento eCommerce-platform en is gevestigd in Brabant, Nederland. Onze doelen zijn om op de hoogte te blijven van Magento-producten en -onderwerpen, uitbreidingen en sjablonen te bespreken, kennis en ervaring te delen en te netwerken met mensen die geïnteresseerd zijn in Magento. We verwelkomen Magento-ontwikkelaars, grafische en webontwerpers, Magento-gebruikers en iedereen die geïnteresseerd is in het online verkopen van producten.

Wat we doen

Vue Storefront is een mogelijke PWA oplossing voor Magento 2. PWA staat voor Progressive Web App. Deze term is geïntroduceerd door Google in 2015. Een Progressive Web App is een web applicatie welke gebruik maakt van de laatste web technieken om een website te laten gedragen en voelen als een App welke je installeert op je telefoon. De heren van Get_Noticed praten ons helemaal bij over dit project in combinatie met Magento 2.

Vue Storefront

Naast de ontwikkelingen van Magento zelf met Magento PWA Studio en enkele initiatieven van derden zoals Deity en FrontCommerce is op dit moment Vue Storefront de meest complete standalone PWA storefront.

Het grote verschil met de andere oplossingen is dat het in Vue JS is geschreven. De ontwikkelaars van Vue Storefront hebben deze keuze gemaakt om een developer vriendelijk framework aan te bieden waarbij productiviteit voorop staat.

Programma

19:00 - Welkom
19:15 - Vue Storefront - Het project en het waarom?
20:15 - Technische presentatie - Hoe werkt het, wat kan het, hoe te implementeren, cases?
21:00 - Borrel

Er zijn 50 plaatsen beschikbaar.