En de TYPO3 award [break]gaat [gradient]naar CTH![/gradient][/break]

| Nieuws

Darling Ingredients Inc. heeft met CTH een TYPO3 Award gewonnen in de categorie Best of Industry. De uitreiking vond plaats tijden de internationale TYPO3 Conference 2019 in Den Haag. Uit ruim 200 inzendingen is door een onfhankelijke jury uiteindelijk CTH als een van de winnaars gekozen.
 

Besides an upgrade from TYPO3 version 7 to version 9, we redesigned this website without loosing the brand identity. Result is a modern and interactive website.


CTH verwerkt en levert hoogwaardige natuurlijke darmen en vlees-bijproducten die gebruikt kunnen worden als toevoeging aan producten. Bij CTH is kwaliteit niet alleen een kenmerk van een product of proces - het is een onmisbaar onderdeel van haar visie. CTH is toegewijd om constant betrouwbare ingrediënten te bieden en een vitale rol te spelen in de voedsel supply chain. Met verse, traceerbare materialen, de strengste veiligheidsprotocollen en een streven naar duurzaamheid is CTH een partner die u kunt vertrouwen.

MaxServ feliciteert CTH met dit mooie resultaat en bedankt Darling Ingredients Inc. voor het vertrouwen en de samenwerking!