T3CON 2019: 17-18 oktober, Den Haag

| Events

De 14e internationale TYPO3 conferentie #T3CON 17 & 18 oktober 2019, Den Haag

Maak kennis met de actieve en professionele TYPO3 community en het commerciële ecosysteem rond het TYPO3 CMS. Grijp de kans om je netwerk uit te breiden en ontdek de fantastische mogelijkheden die het TYPO3 CMS in 2019 en in de toekomst biedt. TYPO3 is opensource software die zorgt voor een razendsnelle, flexibele en uitgebreide digitale visitekaart. Dit helpt bedrijven een goede relatie op te bouwen en onderhouden met hun klanten. Door de vele mogelijkheden van het CMS blijf je de concurrentie altijd een stap voor. 

MaxServ is trots om dit event dit jaar namens TYPO3 GmbH te mogen organiseren!

T3CON programma

T3CON staat garant voor twee volle dagen met deskundige sprekers. Zij bieden je vooraanstaande expertise vanuit zowel technische als zakelijke denkwijze, verhalen en presentaties op het gebied van webcontentmanagement. Breid deze ervaring, op de historische Fokker Terminal locatie, uit door deel te nemen aan workshops en het uitgebreide programma side-events met TYPO3's professionele opensource community, waaronder de jaarlijkse TYPO3 Awards.

Houd de website van het event https://t3con19.typo3.com/ in de gaten voor meer informatie over het programma! 

Den Haag

De 2019 editie van T3CON vindt plaats in Den Haag, een groeiend digitaal en IT-knooppunt in Nederland. Den Haag staat bekend als de 'Internationale stad van vrede en recht', herbergt het op één na grootste hoofdkwartier van de Verenigde Naties en is de thuisbasis van de Nederlandse koninklijke familie, het parlement en vele (internationale) bedrijven.

Reizen Den Haag
Reizen naar Den Haag is eenvoudig door de bereikbaarheid vanuit twee internationale luchthavens en het uitgebreide Europese netwerk van openbaar vervoer. Ook beschikt de stad over uitstekend openbaar vervoer. De tram en buslijnen brengen je in Den Haag overal naartoe. 

Overnachten in Den Haag
T3CON werkt samen met Accor-hotels in Den Haag. Wij kunnen T3CON bezoekers 12% korting bieden op kamers van de belangrijkste evenementenhotels. Namelijk het Mercure en Novotel in het centrum van Den Haag. Boek snel om voor deze korting in aanmerking te komen.

Save the date!

We zien je graag in oktober in de Fokker Terminal in Den Haag! Meer informatie volgt binnenkort op onze website

Team Coördinator - Consultant

Als Digital Consultant adviseert en ondersteunt Alex onze relaties in het gebruik van onze producten en diensten. Je vraagt een website, je krijgt een digitaal meesterwerk!