MaxServ officieel TYPO3 Partner

Als opensource-bedrijf vindt MaxServ het erg belangrijk om de community te ondersteunen rondom onze veel gebruikte producten. Toen het mogelijk werd om partner te worden van het bedrijf dat de belangen van TYPO3 behartigt (TYPO3 GmbH), was er dan ook geen twijfel en zijn wij als een van de eerste bedrijven wereldwijd partner geworden.

Wat houdt het partnerschap in?

Het partnerschap is in het leven geroepen om de bedrijven die TYPO3 projecten leveren, te kunnen onderscheiden van elkaar. Als een website-eigenaar kiest voor een officiële TYPO3 partner, kiest het voor een partner die zich op een aantal punten onderscheidt: 

  • Een minimaal aantal TYPO3 gecertificeerde mensen in dienst
  • Regelmatig project- en module-reviews door een onafhankelijke partij
  • Een actieve rol in de TYPO3 community
  • Biedt naast project SLA's ook SLA's op TYPO3 zelf

Met het kiezen voor een officiële partner kies je voor een bedrijf met een gedegen en actuele kennis van TYPO3 die meehelpt het product nog beter te maken.

Waarom vindt MaxServ het partnerschap zo belangrijk?

Afgelopen jaren is de ontwikkeling van het CMS erg hard gegaan en om dit te door te zetten is er veel capaciteit nodig. MaxServ stelt dan ook directe ontwikkel-capaciteit beschikbaar, maar ook het geld wat MaxServ afdraagt aan TYPO3 GmbH wordt gebruikt voor de doorontwikkeling van het CMS. Wij zijn erg tevreden over de huidige verbeteringen en dragen dan ook graag ons steentje bij om het product nog beter te maken.

Wilt u weten of uw project goed en duurzaam is gebouwd?

Een van de voordelen van ons partnerschap is dat wij u officiële onafhankelijke reviews kunnen aanbieden die worden uitgevoerd door de core-ontwikkelaars van TYPO3 GmbH. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden om uw project te laten beoordelen en hoe dit proces in zijn werk gaat.

TYPO3 Community

Zoals u van MaxServ gewend bent, zullen wij ook het komende jaar weer een actieve rol in de TYPO3 community innemen en zult u onze collega's op diverse evenementen terug vinden. Wilt u meer informatie over de Nederlandse TYPO3 community en de interessante evenementen? Neem dan eens een kijkje op https://typo3.org/community/