Manouk over ontwikkeling en de Klas van 2024

| Blogs

Wat leuk dat jij interesse hebt in de klas van 2024! Je hebt het vast voorbij zien komen: ontwikkeling is belangrijk binnen MaxServ. Ons vak is dynamisch en voortdurend onderhevig aan verandering. Regelmatig worden er nieuwe programmeertalen, frameworks en tools geïntroduceerd. Voor MaxServ is het belangrijk dat we bijblijven - of liever nog: voorop lopen - want dat vragen onze klanten van ons. Ontwikkeling, blijven leren en elke dag samen iets beter worden zijn daarom nodig om écht waarde te kunnen blijven leveren voor onze klanten.

MaxServ; een snel rijdende trein

We zien dat beginnende developers met 2 tot 3 jaar ervaring het lastig vinden om in onze (best wel snel-) rijdende trein te stappen. Zeker aan de backend-zijde. Daarom bieden we een beperkt aantal nieuwe collega’s de kans om zich te ontwikkelen tot een Backend Developer die de skills heeft om bij een van onze projectteams aan te sluiten. Dit doen we in een intensief traject van 6 tot 12 maanden en noemen het De Klas van 2024.  

Als deelnemer moet je echt aan de slag, maar daar krijg je de tijd voor en de juiste begeleiding bij. Twee ervaren trainers en een aantal ervaren collega’s nemen je mee langs alles wat je nodig hebt om een waardevolle toevoeging aan een projectteam te worden. Ben je klaar na een jaar? Zeker niet. De markt staat nooit stil en het is dan ook nodig dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen. 

Naast hard skills ook soft skills

Naast aandacht voor een stevig pakket aan hard skills, nemen we vanaf het begin ook ruim de tijd voor soft skills: prettig samenwerken, communiceren, het stellen van vragen, omgaan met feedback, plannen en goede zorg voor jezelf en elkaar. Samen met Lowie - onze collega Training & Ontwikkeling - maken jullie een persoonlijk plan waarmee je ook op het gebied van soft skills aan de slag kan.   

Bij MaxServ willen we altijd vooruit. We zijn gedreven, ambitieus en willen blijven groeien, maar niet ten koste van alles. We vinden het zeker zo belangrijk dat iedereen hierin een geschikte aanpak op maat krijgt die past bij jou en jouw situatie. Bekijk deze video en ontdek meer over onze cultuur en kernwaarden.

Word jij enthousiast van MaxServ, onze kijk op ontwikkeling en ‘De Klas van 2024’? Meld je dan aan op de pagina via onderstaande knop en ervaar ontwikkeling op de MaxServ-manier. Digitale Meesters worden niet geboren; we maken ze!

KOM JIJ OOK BIJ ONS WERKEN?

Denk je dat MaxServ ook bij jou past? Solliciteer dan op voor de Klas van 2024!