xKom jij werken bij MaxServ?x

stage: Webdesign

Praktijkervaring in webdesign.

Ben jij ambitieus, wil je worden uitgedaagd in wat je doet, wil je binnen gedreven teams acteren. Dan zoeken wij wellicht jou!

Hallo! Wij zijn MaxServ, een eersteklas full-service internetbureau dat haar opdrachtgevers helpt het maximale te halen uit hun online aanwezigheid en strategie. Vanaf de keuze voor een domeinnaam tot de hosting en bouw van websites en webshops, tot elke andere maatwerkoplossing die men van ons verlangt. Wij weten het te realiseren en gaan geen uitdaging uit de weg. We zijn een professionele maar niet minder gezellige organisatie die altijd met technisch uitdagende projecten het beste uit iedereen probeert te halen. 

Webdesign is een belangrijk onderdeel binnen MaxServ. Vernieuwend, creatief en gebruiksvriendelijk zijn een aantal steekwoorden waar webdesign bij ons aan voldoet.  Jouw creativiteit start al bij het doorspreken van de wensen van onze klanten en het is aan jou om deze wensen om te zetten in een functioneel, gebruiksvriendelijk, aantrekkelijk en grafisch ontwerp.

Ben je gek op het toepassen van nieuwe technieken of snufjes? Bij ons krijg je alle vrijheid om binnen de wensen en mogelijkheden van onze klanten je skills toe te passen.

Daarnaast is het belangrijk dat je leert meedenken in de technische realisatie van jouw ontwerp, ook daar zul je steeds verder in groeien.

Wij bieden je:

  • Deskundige begeleiding
  • De leerzame werkomgeving van een full service internetbureau
  • Voldoende ruimte voor je opdrachten en leerdoelen
  • Een stagevergoeding
  • “Echte projecten” zodat je werkelijk ervaring en kennis kunt opdoen
  • Een hecht, inspirerend team waar jij jezelf kunt zijn, humor een pre is en de lunch een gezellige drukte als onderbreking van de dag