YoastCon ook voor TYPO3 en Magento 2

Over 14 dagen is het zover. Dan gaat de tweede editie van YoastCon in De Vereeniging in Nijmegen van start (2 november 2017). Wellicht denk je bij het horen van Yoast direct aan SEO voor WordPress en voel je je als eigenaar van een TYPO3 of Magento-platform niet aangesproken. Toch raad ik aam om dit artikel juist wél te lezen; Yoast SEO is sinds kort namelijk ook beschikbaar voor TYPO3 en Magento 2. Tijdens YoastCon wordt er ook aan deze systemen aandacht besteed.

Wat is YoastCon?

YoastCon is dé SEO conferentie van Nederland. Tijdens deze dag krijg je op een interactieve wijze alle informatie over SEO. Experts over de hele wereld geven je praktische SEO-inzichten die je direct kan toepassen. Ook zijn er deze dag verschillende workshops zoals Keyword research, Google Tag Manager, SEO copywriting en accesibility. Tijdens deze workshops kan je direct je nieuwe SEO-kennis in de praktijk brengen.

Over 14 dagen is het zover. Dan gaat de tweede editie van YoastCon in De Vereeniging in Nijmegen van start (2 november 2017). Wellicht denk je bij het horen van Yoast direct aan SEO voor WordPress en voel je je als eigenaar van een TYPO3 of Magento-platform niet aangesproken. Toch raad ik aam om dit artikel juist w?l te lezen; Yoast SEO is sinds kort namelijk ook beschikbaar voor TYPO3 en Magento 2. Tijdens YoastCon wordt er ook aan deze systemen aandacht besteed.

Wat is YoastCon?

YoastCon is d? SEO conferentie van Nederland. Tijdens deze dag krijg je op een interactieve wijze alle informatie over SEO. Experts over de hele wereld geven je praktische SEO-inzichten die je direct kan toepassen. Ook zijn er deze dag verschillende workshops zoals Keyword research, Google Tag Manager, SEO copywriting en accesibility. Tijdens deze workshops kan je direct je nieuwe SEO-kennis in de praktijk brengen.

Programma YoastCon

Het programma van workshops bestaat uit twee rondes. Tijdens deze twee rondes kan je kiezen uit diverse workshops (zie <link https: yoast.com conference workshops-yoastcon-2017>yoast.com/conference/workshops-yoastcon-2017/). 

Yoast SEO voor TYPO3

Tijdens ronde 1 heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan Yoast SEO voor TYPO3. In deze workshop geeft Richard Haeser je hands-on tips en tricks om met SEO in je TYPO3 omgeving aan te slag te gaan.  

Yoast SEO voor Magento

Tijdens ronde 2 nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan de workshop Yoast SEO voor Magento. Vincent Hornikx van MaxServ zal je alles vertellen over SEO binnen Magento 2. Ook hij zal je voorzien van tips en tricks om te werken met Yoast SEO voor Magento 2.

Wat kan je nog meer verwachten?

Naast de praktische workshops zijn er vele sprekers die je zeker niet mag missen:

Joost de Valk (Yoast)
Marieke van de Rakt (Yoast)
Dixon Jones (Majestic)
Marcus Tandler (Ryte)
Karl Gilis (AG Consult)
Laura Crimmons (Branded3)
Rian Rietveld (Human Made)
Andrea Fercia (Yoast)

Daarnaast zal er een paneldiscussie plaatsvinden met de beste SEO-experts van Europa. Kortom: het wordt een enorm leerzame dag!

Met cruciale SEO-kennis naar huis?

Voor slechts 299 euro (incl. lunch, workshops, drankjes en netwerkborrel) ga jij met nieuwe cruciale kennis naar huis en heb je een aantal vaardigheden verbeterd. Bestel je tickets snel hier: <link https: shop.ikbenaanwezig.nl tickets event yoastcon>shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/Yoastcon

Marketeer