ONZE MEESTERS | Bart

| Blogs

MaxServ geeft je een kijkje achter de schermen door verhalen van onze collega’s te delen. Graag geven we het woord aan Bart die vorig jaar bij MaxServ is begonnen als frontend developer. In dit blog vertelt hij wat over zichzelf zodat je hem een beetje kunt leren kennen.

Over mij

Ik ben Bart, 43 jaar oud en ik woon samen met mijn vrouw Dianne en onze prachtige dochter Fenna in Almere Haven. Wanneer ik even niet gebonden ben aan werk of verantwoordelijkheden, geef ik mijn innerlijke avonturier vrij spel en ontsnap ik met plezier uit escaperooms. Inmiddels staat de teller op 32. Daarnaast breng ik graag tijd door met vrienden. Op maandagavonden verrijk ik mijn leven met een traditie die ik met mijn buurmannen in ere houd: onze wekelijkse filmavond.

Na mijn studie biomedische wetenschappen had ik het geluk om verschillende schrijvende functies te vervullen zoals bij de Commissie Genetische Modificatie en later bij de Nederlandse Transplantatie Stichting. Hoewel deze banen interessant waren, voelde ik dat er iets ontbrak. Ik miste een manier om mijn creatieve energie tot uiting te brengen en mezelf verder te ontwikkelen op andere gebieden. Daarom volgde ik in mijn vrije tijd opleidingen in fotografie en DTP. Eind 2021 besloot ik het roer om te gooien en mezelf volledig op de omscholing tot frontend developer te richten. Dit was een spannende sprong in het diepe, maar ik voelde dat het de juiste stap was.

Mijn Meesterschap

Hoewel ik nog maar net begonnen ben, krijg ik langzaamaan steeds meer verantwoordelijkheden. Ik pak vaker klant tickets op en word met name betrokken bij TYPO3-opdrachten. De leercurve is stijl en de tickets zijn uitdagend, maar dat houdt mij scherp. Gelukkig heb ik fijne collega's die altijd bereid zijn om te helpen en vragen te beantwoorden. Ik kijk ernaar uit om verder te groeien in mijn rol.

Waarom MaxServ?

Tijdens mijn opleiding bij Techgrounds kregen we de kans om twee dagen bij MaxServ door te brengen. Het was een onvergetelijke ervaring. De gastvrijheid was geweldig, met een uitgebreide lunch en een gezellige afsluitende barbecue. De sfeer was ontzettend fijn en ik voelde me meteen op mijn gemak.

Aanvankelijk was ik via de opleiding gekoppeld aan een andere werkgever, wat ik na mijn tijd bij MaxServ jammer vond. Er was iets bijzonders aan dit bedrijf dat me aantrok. Het voelde als een perfecte match.

De werkgever waar ik vanuit mijn opleiding aan gekoppeld was, besloot echter te stoppen als partner van Techgrounds. Dit was voor mij reden genoeg om zonder aarzeling Franca een bericht te sturen via LinkedIn. Enkele dagen later kreeg ik het geweldige nieuws dat ik na de opleiding direct kon starten als frontend developer bij MaxServ.

Het enige nadeel is de reisafstand (1 uur en 15 minuten met de auto als er geen files zijn), maar met de mogelijkheid om een paar dagen in de week thuis te werken is dat nog te overzien!

Kom jij ook bij ons werken?

Onze medewerkers zijn het kloppend hart van ons bedrijf. In agile projecten werken ze hard aan digitale meesterwerken voor onze opdrachtgevers.

Denk je dat MaxServ ook bij jou past? Solliciteer dan op één van onze openstaande vacatures!