MaxServ studenten | 2023

| Blogs

Ook dit jaar hebben we vier enthousiaste studenten aangetrokken voor een leer- en stageperiode bij MaxServ. Op deze pagina lees je wie ze zijn en wat ze komen doen en leren.

VADINHO

Stagiair | MBO software ontwikkeling

Ik ben Vadinho, 18 jaar oud en ik woon in Waalwijk. Momenteel zit ik in het tweede jaar van mijn MBO-opleiding Software Ontwikkeling aan het Koning Willem 1 College. Mijn eerste stage is een spannende kans om praktijkervaring op te doen en mijn passie voor softwareontwikkeling in de praktijk te brengen. Buiten mijn studie ben ik een fanatieke gamer en geniet ik van uitgaan met vrienden. Mijn favoriete games van het moment zijn Rainbow Six Siege en Age of Empires.

 • EERSTE INDRUK MAXSERV

  EERSTE INDRUK MAXSERV

  Mijn eerste indruk van MaxServ is echt tof! Het is een relaxte werkplek met een super gezellige sfeer. Iedereen is lekker persoonlijk, dus ik voelde me meteen welkom en op mijn gemak. Mijn collega's zijn behulpzaam en ik kan altijd bij iemand aankloppen als ik vragen heb. Kortom, dit is echt een relaxte stageplek!

 • PROJECT

  LEERDOELEN

  • Praktijkervaring opdoen
  • Efficiënter leren programmeren
    

  OPDRACHT OMSCHRIJVING

  We krijgen opdrachten en benodigdheden van MaxServ waarin we leren in verschillende stappen een goede website te bouwen voor een fictief bedrijf.

KYRILL

Stagiair | MBO software ontwikkeling

Mijn naam is Kyrill, ik ben 23 jaar oud en woon in Tilburg. Op dit moment studeer ik Software Development aan het Summa College in Eindhoven waar ik me in mijn vierde en laatste jaar van de opleiding bevind. Hierna ga ik deeltijd HBO-ICT studeren. Buiten mijn studie kun je me vaak vinden op een terras of in de bioscoop. Daarnaast game ik ook regelmatig.

 • EERSTE INDRUK MAXSERV

  EERSTE INDRUK MAXSERV

  Maxserv is een rustige werkplek met een leuke sfeer. De informele sfeer van het team zorgt ervoor dat ik me snel welkom en comfortabel voel. Mijn collega's zijn altijd bereid om te helpen en ik kan altijd wel bij iemand terecht als ik vragen heb. Dit maakt het een goede stageplek.

 • PROJECT

  LEERDOELEN

  • Beter worden in programmeren met PHP.
  • Een beeld krijgen van een programmeur in het bedrijfsleven.
    

  WAT GA JE DOEN?

  Vanuit Maxserv krijgen we opdrachten zodat we leren hoe we beter kunnen programmeren. Ik ben net klaar met mijn eerste opdracht: de frontend van een one-page website maken. Nu ben ik bezig met de backend van deze website. Hierna krijgen we nog meer opdrachten.

SEP

Stagiair | MBO software ontwikkeling

Mijn naam is Sep en ik ben 18 jaar oud. Mijn woonplaats is Waalwijk en ik volg de Software developer opleiding aan het Koning Willem 1 College in Den Bosch. In mijn vrije tijd maak ik graag muziek en speel ik zowel piano als gitaar. Daarnaast ben ik actief bezig met krachttraining en af en toe game ik met vrienden.

 • EERSTE INDRUK MAXSERV

  EERSTE INDRUK MAXSERV

  Mijn eerste indruk van de stageplaats was meteen positief. De sfeer was gezellig en gastvrij, waardoor ik me direct op mijn gemak voelde.
  Het is erg interessant om nieuwe mensen te ontmoeten en een dieper inzicht te krijgen in hoe het bedrijfsleven functioneert.

  De werkplek zelf is prachtig ingericht, de koffie is heerlijk en ik merk dat iedereen altijd bereid is om te helpen en mijn vragen te beantwoorden. Dit alles zorgt ervoor dat ik vol energie en enthousiasme kan blijven werken. Over het algemeen kan ik zeggen dat het een zeer aangename stageplek is.

 • PROJECT

  LEERDOELEN

  • Op professionele wijze een website maken
  • Een beeld krijgen van het bedrijfsleven
    

  OPDRACHT OMSCHRIJVING

  Ik ben begonnen met een opdracht voor een 'one-page' website. In eerste instantie richtte ik me op de frontend, waarbij ik leerde hoe je een perfecte layout kunt ontwerpen en een visueel aantrekkelijk design kunt creëren. Nu ben ik bezig met het toevoegen van een PHP-gedeelte aan deze pagina waarmee ik functionaliteit en interactie aan de website kan toevoegen.

  Mijn doel is om in de toekomst nog meer te leren en me te specialiseren in zowel frontend als backend webontwikkeling.

AMER

BBL | MBO software ontwikkeling

Mijn naam is Amer en ik ben 22 jaar oud. Ik kom oorspronkelijk uit Syrië en woon in Den Bosch. Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar van mijn BBL-opleiding tot software developer. In mijn vrije tijd ben ik vaak met vrienden te vinden, ga ik sporten in de gym of ben ik aan het gamen. Programmeren is ook een hobby van mij, zo zit ik vaak in de codes te knutselen.

 • EERSTE INDRUK MAXSERV

  EERSTE INDRUK MAXSERV

  Ik ben sinds kort bij MaxServ als een parttime developer aangenomen en ik heb het tot nu toe helemaal naar mijn zin! Ik krijg veel ruimte om mijzelf te ontwikkelen en ook om mijn kennis in het vakgebied breder te maken. De collega’s zorgen voor een hele goede sfeer waardoor ik me heel comfortabel en op mijn gemak voel. Ik kijk erg uit naar de rest van mijn stage/bbl periode bij MaxServ!

 • PROJECT

  LEERDOELEN

  • Meer ervaring opdoen
  • Leren programmeren als een pro
  • Een beeld krijgen van het bedrijfsleven
    

  WAT GA JE DOEN?

  Als eerste opdracht mag ik mezelf onder begeleiding blijven ontwikkelen en op een goede manier leren programmeren. Hierna mag ik verder gaan met het ontwikkelen van een omgeving waarin het mogelijk is voor medewerkers om een nieuwsbrief stukje te plaatsen, aan te passen en te kunnen verwijderen. De omgeving moet ook aan bepaalde styling voldoen en voorzien zijn van de nodige functionaliteiten. Aangezien we bij MaxServ intern gebruik van de nieuwsbrief maken voor het delen van zakelijke en persoonlijke mededelingen willen we dit zo gemakkelijk mogelijk maken.

Veel succes!

Namens alle collega’s heten we Vandinho, Kyrill, Sep en Amer van harte welkom. We wensen jullie een fijne en leerzame periode bij MaxServ. Wil jij volgend jaar stage lopen bij ons? Bekijk onze studentenpagina voor meer informatie. 

Kom jij ook bij ons stagelopen?

Denk je dat MaxServ ook bij jou past? Solliciteer dan op onze openstaande webdevelopment stage vacature!