MaxServ en RSM slaan handen ineen

Sinds enige tijd hebben wij ons klantportfolio in de categorie universiteiten uitgebreid. Naast dat we eind 2019 de aanbesteding van Aarhus University gegund kregen, en we al een lange tijd samenwerken met Technische Universiteit Eindhoven en Technische Universiteit Delft, heeft ook Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) gekozen voor de uitgebreide kennis en expertise van MaxServ.

Uitmuntendheid en innovatie in managementonderwijs en -onderzoek

RSM is de business school van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR). Uitmuntendheid en innovatie in managementonderwijs en -onderzoek is waar RSM internationaal bekend om staat. Zij wordt gerekend tot de top van de Europese business schools. RSM biedt een breed portfolio aan Bachelor, Master, PhD, MBA en Executive Education programma’s.

"Vele wensen, weinig resources".

RSM draait al een aantal versies op TYPO3. Het platform werd tot voor kort altijd intern beheerd. Zoals wellicht herkenbaar voor velen, zijn de wensen in een organisatie vaak groter dan de tijd en ruimte die beschikbaar is om ze uit te voeren. Dit was ook waar RSM tegenaan liep. Zij zocht een partner die kon helpen bij het ontwikkelen van de wensen op de backlog.

De eerste stappen zijn gezet

RSM heeft begin 2020 besloten om met MaxServ de samenwerking te starten. Aangezien de wensen van RSM breder zijn dan het wijzigen van bestaande functionaliteiten, zijn MaxServ en RSM gestart met een Discovery. Dit heeft geresulteerd in een duidelijke strategie en doel voor de website van RSM en geeft RSM houvast bij het prioriteren van de backlog. 

Naast deze Discovery heeft MaxServ samen met RSM een campagne-template gemaakt. Waar het in de eerste instantie de bedoeling was om deze template te gebruiken voor events, is deze nu ook ingezet voor andere doeleinden zoals bijvoorbeeld een webinar: https://www.rsm.nl/learn-with-us. Zowel MaxServ als RSM zijn blij met het resultaat. 

Toekomst

Naast deze campagne-template zijn er nog veel wensen die gerealiseerd moeten worden. MaxServ gaat samen met RSM vol enthousiasme aan de slag om de website naar een hoger niveau te tillen. 

Marketeer