MaxServ en Redkiwi organiseren gezamenlijk MEET TYPO3 Rotterdam

MEET TYPO3 Rotterdam

Op donderdag 8 november 2018 organiseren MaxServ en Redkiwi gezamenlijk de tweede editie van MEET TYPO3 Rotterdam. Tijdens dit evenement komen TYPO3 gebruikers en TYPO3 specialisten bij elkaar om de laatste informatie en kennis over TYPO3 uit te wisselen. Daarnaast wordt er aan mensen die nog niet bekend zijn met TYPO3 getoond wat er mogelijk is met dit opensource CMS.

MaxServ is al erg actief in de internationale TYPO3 community en heeft diverse samenwerkingen. We vinden ook de samenwerking binnen een landelijke community van essentieel belang. We zijn dan ook erg blij dat we dit evenement samen met een andere Nederlandse TYPO3 leverancier kunnen organiseren.

Onderwerpen

Door een grote diversiteit aan sprekers, zullen er verschillende onderwerpen aan bod komen. Ze hebben 1 ding gemeen: ze zijn gericht op gebruikers van TYPO3 en TYPO3 adviseurs. Geen technische presentaties, maar echt gericht op het gebruik van TYPO3.

De komende periode zullen we het programma bekend gaan maken. Vooralsnog zijn we in ieder geval blij te mogen melden dat er vanuit de internationale TYPO3 organisaties ook twee afgevaardigden zijn. 

Mathias Schreiber (TYPO3 GmbH) zal ons meer komen vertellen over de nieuwste versie van TYPO3 en de toekomst van TYPO3. Daarnaast zal Olivier Dobberkau (dkd) samen met zijn collega Timo Hund meer komen vertellen over Solr. Dit is een van de meest gebruikte extensies om te zoeken binnen een TYPO3 website.

Zelf verzorgen wij een presentatie over hoe je een enterprise e-commerce platform kunt maken op basis van open source pakketten. We laten daarbij zien wat de mogelijkheden zijn van onze oplossing en hoe onze oplossing kan bijdragen in het behalen van uw doelstellingen.

Locatie

Nadat de vorige editie werd gehouden in de Haaienzaal van Diergaarde Blijdorp, wilden we als organisatie kijken naar een ander bijzonder gebouw in Rotterdam. We zijn blij te mogen melden dat deze editie zal worden gehouden in de Kuip in Rotterdam! Aan de monumentale Olympiazijde van het stadion zullen we net onder de tribunes onze presentaties houden. Uiteraard is er voor de voetballiefhebbers de mogelijkheid het stadion van binnen te bekijken of een bezoekje te brengen aan het Feyenoord museum.

Meer informatie over dit evenement is te vinden op www.meet-typo3.com. Op deze website vindt u naast informatie over locatie en sprekers, ook de mogelijkheid om uw toegangsbewijs aan te schaffen. Voor slechts € 100 (excl. BTW en toeslagen) krijgt u een geheel verzorgde dag met interessante presentaties op een unieke locatie in Rotterdam.

Wij hopen u te begroeten op 8 november aanstaande!