De MaxServ BBQ-helden pakken uit

| Blogs

Bij MaxServ hebben we een aantal fanatieke BBQ-helden. Met enige regelmaat delen zij foto’s in Slack van de prachtige gerechten die zij op de barbecue hebben gemaakt. Na het zien van vele foto’s mochten we het op kantoor eindelijk eens aan den lijve ondervinden. Onze BBQ-helden hadden namelijk alle collega’s uitgenodigd voor een barbecue op het dakterras.

Low & Slow

Voor veel mensen is barbecueën het bakken van vlees, vis en groenten boven kooltjes of gas, om het daarna met familie en/of vrienden op te eten. Een alternatieve manier van barbecueën wordt ook wel low & slow genoemd. Bij deze bereidingswijze worden de vaak grotere stukken vlees of vis op de barbecue gelegd en met een lagere temperatuur langzaam gegaard. Om er extra smaak aan mee te geven kan er gebruik worden gemaakt van een blokje rookhout.

De morgenstond heeft...

Low & Slow betekent in veel gevallen ook een langere bereidingstijd. De barbecues werden daarom al vroeg in de ochtend klaargezet en aangestoken. Op het menu stond brisket, pulled pork, pulled beef en kippetjes van het spit. Daarnaast werden frietjes, uienringen, broodjes, salades en sauzen geserveerd. Het toetje kwam ook van de barbecue! Dit was een banaan gevuld met Rolo’s met een bolletje vanilleijs. 

Het was een heel gezellige en vooral smakelijke avond. Namens alle collega’s wil ik daarom onze BBQ-helden Jesper, Ronnie en Sander heel erg bedanken! We kijken uit naar de volgende BBQ-avond. Hier volgt een sfeerimpressie.

Kom jij ook bij ons werken?

Onze collega's zijn het kloppend hart van het bedrijf. In agile projecten werken we hard aan Digitale Meesterwerken voor opdrachtgevers.

Denk je dat MaxServ ook bij jou past? Solliciteer dan op één van onze openstaande vacatures!