Van Dooren kiest voor MaxServ

Ook advies?

Wij zijn blij dat van Dooren Kantoormeubelen ons kiest als Magento partner. Ben jij ook opzoek naar een bedrijf dat je webshop naar een hoger niveau kan tillen? Neem dan contact met ons op! We gaan graag samen met je om de tafel zitten en op zoek naar de korte en lange termijn optimalisaties. 

Na een oriëntatiefase heeft Van Dooren Kantoormeubelen MaxServ als Magento partner gekozen. Wij zijn benieuwd naar de ervaring van Van Dooren Kantoormeubelen en stellen hen een aantal vragen. 

"Hoe zijn jullie in aanraking gekomen met MaxServ?"

Wij zijn MaxServ tegengekomen via een advertentie in een krant (meeting bij Van De Valk te Rosmalen). Aan de hand daarvan zijn wij gaan kijken wat MaxServ voor anderen heeft betekend en welke klanten zij hadden.

"Hoe is jullie eerste contact gelopen met MaxServ?"

Na een kort telefonisch gesprek hebben we bij ons, Van Dooren Kantoormeubelen in Den Bosch, afgesproken. Naar aanleiding van dit gesprek waren wij erg nieuwsgierig geworden naar MaxServ en zijn wij naar Waalwijk gegaan om te kijken hoe zij daar er bij zitten.

We hebben direct met een team van specialisten rond de tafel gezeten om te sparren over onze website;
Wat is de stand van zaken, aanpassingen op het gebied van 'nice to have' en prioriteiten. 

Aan de hand daarvan is er een roadmap gemaakt, wat de leidraad is geworden van ons plan. 

"Wat vonden jullie van dat contact?"

We werden enthousiast ontvangen, we kregen snelle reacties op onze vragen en hebben het als erg aangenaam ervaren dat ze direct mee wilden denken met ons plan.

Direct speelde MaxServ met open kaart en gaf ons het gevoel dat ze erg betrokken zijn.

"Waarom hebben jullie MaxServ als Magento-partner gekozen?"

Wij kregen het idee dat ze een volledig team paraat hadden staan waar alle expertise in aanwezig is.

Daarnaast werken ze erg transparant en weet je wat je te wachten staat. Ze begeleiden je, geven adviezen en maken duidelijke plannen om deze adviezen om te zetten naar daadwerkelijke acties.

De bereidheid in het meedenken in oplossingen, het sparren van ideeën, komt bij ons over als een verlenging van ons bedrijf. Het woord 'samen' wordt letterlijk genomen en we streven dan ook samen voor betere resultaten.

"Wat is de gedachte/bedrijfsfilosofie achter vdkantoor.nl?"

'Niet de eerste, maar wel de beste'.

Met 30 jaar ervaring, eigen vervoer, een grote showroom, grote voorraad, gratis leveren en monteren ter plaatsen, streeft Van Dooren Kantoormeubelen naar het beste en helpen we iedereen zo persoonlijk mogelijk. 

Kom gerust langs in onze showroom te Den Bosch om dit te ervaren.

"Wat gaat MaxServ voor jullie betekenen?"

MaxServ gaat in samenwerking met een extern marketing bureau opzoek naar verbeteringen voor onze website. Aan de hand van deze bevindingen zal MaxServ de nodige implementaties doorvoeren. In de hoop dat onze website up-to-date is en altijd goed werkzaam blijft voor onze klanten. 

"Wat heeft MaxServ in de tussentijd al voor jullie betekend?"

Zij hebben ons al veel inzichten gegeven betreffende de stand van zaken van onze website. Met een 0-meting en een scrum meeting kwamen we er al snel achter dat we nog veel winst konden behalen. Ook de eerste maand hebben ze al veel voor ons 'rechtgezet' zodat de website momenteel stabiel kan draaien. Nu gaan we ervoor om steeds meer 'nice-to-have' punten te realiseren. 

"Hoe ervaren jullie de samenwerking tussen MaxServ en van Dooren tot nu toe?"

Door gebruik te maken van JIRA is er veel inzicht wat de stand van zaken is. Daarin kunnen alle drie de partijen (marketing partij, MaxServ en de PO van Van Dooren Kantoormeubelen) hun punten toevoegen, beheren en accepteren. Per punt kun je zien hoe de stand van zaken is en wanneer hij is uitgevoerd. Doordat de controle bij de klant ligt, in ons geval bij Van Dooren, is het heel duidelijk wat er is gebeurd en zijn alle werkzaamheden van de betrokkenen bedrijven erg transparant. Ook als er vragen of fouten zijn die direct opgelost dienen te worden, zullen ze dit gelijk opnemen en je goed op de hoogte houden. 

"Welke tip zouden jullie bedrijven mee willen geven die ook willen doorontwikkelen binnen de huidige shop?"

Ga gestructureerd te werk. Bekijk met meerdere mensen wat er verbeterd kan worden betreffende de huidige shop en ga daarin een onderscheid maken; 'nice to have' en 'prioriteiten'. Zorg dat de shop goed staat voordat je kunt optimaliseren!

Gerelateerde berichten