UPDATE- Yoast SEO voor Magento 2 en TYPO3

Yoast en MaxServ werken er samen op dit moment hard aan om de Yoast SEO plugin beschikbaar te stellen voor Magento 2 en TYPO3. Yoast SEO maakt het optimaliseren van je website nu al gemakkelijk voor WordPress gebruikers. Het is hoog tijd dat ook TYPO3 en Magento 2 gebruikers de plugin kunnen gebruiken, zodat ook zij gemakkelijker kunnen scoren in Google. De Yoast SEO extensie voor TYPO3 richt zich als eerst op on-page optimalisatie. De twee belangrijkste gebieden daarvan in de extensie zijn content optimalisatie en social sharing. 

Content optimalisatie

De extensie 'leest' real-time de inhoud van je pagina en geeft advies om de SEO en leesbaarheid te verbeteren. Met behulp van rode, oranje en groene bolletjes wordt aangegeven of een test is geslaagd. Slagen de meeste tests, dan is het eindoordeel letterlijk groen licht. Oranje en rood betekenen dat er nog wat, of zelfs veel, verbetering mogelijk is. Zo helpt Yoast SEO je betere teksten te schrijven, waarmee je ook kan ranken!

Social sharing

Als je pagina's gedeeld worden op social media, zoals twitter of Facebook, dan moet dit natuurlijk wel op een aantrekkelijke manier gebeuren. Yoast SEO helpt je om voor deze social media specifieke titels en beschrijvingen in te voeren. Ook kan er per medium een andere afbeelding worden ingesteld. Zo helpt Yoast SEO om te scoren op social media!

Yoast SEO voor TYPO3 beta

De extensie is ontwikkeld vanuit de open source gedachte. Dat betekent dat we samen willen werken aan het maken van een succesvolle extensie. Ben je developer, marketeer/editor of SEO-specialist en lijkt het je leuk om de mogelijkheden van Yoast SEO voor TYPO3 te verkennen en te verbeteren binnen TYPO3 versie 7.6? Meld je dan hier aan. 
Wij sturen je de inloggegevens binnen 2 werkdagen toe.

Yoast SEO voor Magento 2 beta

Wil je graag de Yoast SEO plugin voor Magento 2 testen? Dan vragen we je nog even geduld te hebben. De beta-versie verschijnt waarschijnlijk eind maart. Wel kun je je hier alvast voor aanmelden. Wij sturen je de inloggegevens toe zodra de beta-versie beschikbaar is.

Gerelateerde berichten