Pubquiz 2022: and the winners are…

| Blogs

Naast dat we natuurlijk hard werken doen we ook leuke dingen bij MaxServ. Na een aantal jaar minder activiteiten vanwege corona, was het vrijdag 7 oktober tijd voor de MaxServ pubquiz die voor het laatst plaatsvond in 2018.

Zes teams gingen de strijd met elkaar aan om de eerste plek tijdens deze MaxServ Pubquiz 2022. Titelverdedigster Franca was uiteraard ook van de partij. Is zij er ook dit jaar met de winst vandoor gegaan, of was een ander team te sterk? Lees het in dit blog!

De pubquiz

Onder leiding van spelhost Hugo de Jong uit Waalwijk gingen we vrijdag 7 oktober van start. De spanning was om te snijden en de eerste ronde bestond uit het raden van (teken)film schurken. Hierna werden er in verschillende rondes vragen gesteld. Halverwege hebben we met z’n allen heerlijk pizza gegeten om vervolgens verder te gaan met de rest van de vragen. Na afloop van de quiz hebben we in afwachting van de uitslag wat gedronken aan de bar tot het verlossende woord eindelijk daar was. And the winners are… 

Team JOQURINI

Met een overtuigende voorsprong heeft team JOQURINI (dat bestaat uit Joep, Quinn, Rick en Nicky) de MaxServ Pubquiz 2022 gewonnen. Iedereen bedankt voor de inzet en de leuke avond!

Wil jij volgend jaar team JOQURINI verslaan? Bekijk dan onze openstaande vacatures!

Kom jij ook bij ons werken?

Onze collega's zijn het kloppend hart van het bedrijf. In agile projecten werken we hard aan Digitale Meesterwerken voor opdrachtgevers.

Denk je dat MaxServ ook bij jou past? Solliciteer dan op één van onze openstaande vacatures!