ONZE MEESTERS | Rick

| Blogs

MaxServ geeft je een kijkje achter de schermen door verhalen van onze collega’s te delen. Graag geven we het woord aan Rick. Rick is recent gestart als back-end Magento ontwikkelaar en vertelt je graag wat meer over zichzelf en hoe hij bij MaxServ op zijn plek terecht is gekomen.

Over mij

Mijn naam is Rick, ik ben 31 jaar oud en woonachtig in Antwerpen, België, maar ik ben opgegroeid in Nederland. Als studie heb ik een opleiding als applicatie ontwikkelaar gevolgd aan het Da Vinci college in Dordrecht. Daarna ben ik direct aan de slag gegaan als back-end/Magento ontwikkelaar.

Ik hou van reizen en culinair eten. Ik doe dit graag samen met mijn vrouw, die ik in Indonesië heb leren kennen. We zijn 10 jaar getrouwd en hebben samen 1 zoon. Ik kom graag regelmatig in Surabaya in Indonesië, waar ik ook een aantal jaren heb gewoond.

Verder programmeer ik graag met Arduino of bouw ik webapplicaties zoals een nomogram spel in JavaScript. Als ik niet aan het programmeren ben, vind ik het leuk om te skateboarden of een goed boek te lezen.

Mijn Meesterschap

Eind april ben ik begonnen bij MaxServ als Magento 2 back-end developer. Ik heb zo’n 5 jaar ervaring als Magento 2 back-end developer en ben sinds dit jaar gecertificeerd als Adobe Commerce Developer.

Mijn rol is het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten binnen en rond Magento. Daarnaast help ik ook mee met het bedenken van innovatieve en praktische oplossingen voor de klant. Dit omvat het bouwen van maatwerk modules en/of het uitbreiden van bestaande code.

Waarom MaxServ?

Een oud-collega van me was al een poosje werkzaam bij MaxServ. Tijdens de telefonische kennismaking met Franca was er meteen een goede klik. Ik kon snel beginnen en toevallig stond er diezelfde week een barbecue op de planning. Hier kon ik direct bij zijn, wat een leuke gelegenheid was om het team te leren kennen.

Het ging waanzinnig snel, maar heb er geen seconden spijt van gehad! Het persoonlijke introductieproces heeft me snel geholpen om mijn weg te vinden binnen MaxServ. De collega's waarmee ik werk hebben tonnen aan kennis, waar ik elke dag weer van leer.

Ik zie een mooie toekomst tegemoet bij MaxServ!

Kom jij ook bij ons werken?

Onze medewerkers zijn het kloppend hart van ons bedrijf. In agile projecten werken ze hard aan digitale meesterwerken voor onze opdrachtgevers.

Denk je dat MaxServ ook bij jou past? Solliciteer dan op één van onze openstaande vacatures!