ONZE MEESTERS | Vincent

| Blogs

MaxServ geeft je een kijkje achter de schermen door verhalen van onze collega’s te delen. Graag geven we het woord aan Vincent. Vincent is recent gestart als collega Marketing & Communicatie en is een van de aanspreekpunten voor alles wat hiermee te maken heeft. Een goede reden om hem een beetje beter te leren kennen.

Over mij

Ik ben Vincent, 32 jaar oud en woonachtig in Gorinchem. Voor het grootste deel van mijn carrière ben ik actief geweest als accountmanager in de buitendienst. Na ruim 9 jaar harde sales besloot ik het roer om te gooien. Het was tijd om me verder te specialiseren in een van de leukste proposities die ik in het verleden heb verkocht: online marketing. 

Ik zou mezelf omschrijven als leergierig, gedreven, enthousiast en ondernemend. Het ondernemen is er van jongs af aan met de paplepel ingegoten door mijn ouders die beiden een uitgebreid ondernemers verleden hebben. Daarom kwam ik op vrije jonge leeftijd al in contact met het ondernemerschap waar ik enorm veel van heb geleerd. Naast de 4 dagen die ik bij MaxServ werk ben ik dan ook nog bezig met een recent gestarte eigen onderneming in de online marketing. Werk ik niet, dan ben ik bezig met muziek of te vinden op de motor.

Mijn Meesterschap

Begin mei ben ik bij MaxServ gestart als marketing & communicatie medewerker. Samen met Giel hou ik me bezig met de employer branding en marketing van MaxServ. Onze doelen zijn onder andere het aantrekken en behouden van waardevol talent voor MaxServ en het bereiken en binden van (nieuwe) klanten die geinteresseerd zijn in een eigen digitaal meesterwerk. 

Het leukste aspect van mijn werkzaamheden is vanuit de doelstellingen een passende strategie formuleren en deze vervolgens ook geheel te realiseren. Daarbij maak ik gebruik van de verschillende digitale kanalen om de juiste berichtgeving bij de juiste persoon onder de aandacht te krijgen en ze aan te zetten tot actie.

Waarom MaxServ?

Bij mijn vorige werkgever bestond mijn functie uit zowel online marketing als sales. Het sales aspect wilde ik al een tijdje achter me laten, maar daar  was geen ruimte voor. Toen ik vervolgens de MarCom-vacature van MaxServ - een innoverende en gezonde organisatie - tegenkwam, wist ik dat het voor mij tijd was om een switch te maken.

Sinds mijn start bij MaxServ heb ik de organisatie als erg vertrouwd ervaren. Iedereen staat voor je klaar om je waar nodig verder te helpen. Ook het persoonlijke en professionele inwerktraject is erg goed bevallen. Naast veel nieuwe informatie kreeg ik tijdens dit traject veel ruimte om de organisatie en collega’s te leren kennen. Hierdoor voel ik me direct onderdeel van de organisatie. 

Ik ben enorm enthousiast over mijn toekomst bij MaxServ en heel benieuwd wat voor mooie campagnes en projecten we nog allemaal gaan realiseren!

Kom jij ook bij ons werken?

Onze medewerkers zijn het kloppend hart van ons bedrijf. In agile projecten werken ze hard aan digitale meesterwerken voor onze opdrachtgevers.

Denk je dat MaxServ ook bij jou past? Solliciteer dan op één van onze openstaande vacatures!