ONZE MEESTERS | Ruben

| Blogs

MaxServ geeft je een kijkje achter de schermen door verhalen van onze collega’s te delen. Graag geven we het woord aan Ruben die bij MaxServ werkt als developer. In dit blog vertelt hij wat over zichzelf zodat je hem een beetje kunt leren kennen.

Over mij

Mijn naam is Ruben en ik ben 21 jaar. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met oude en nieuwe technologie te experimenteren zoals computers, servers en/of arduino’s. Daarom ben ik vaak degene die technische ondersteuning biedt aan mijn familie en kennissen. Thuis vind ik het ook leuk om te gamen, maar ondanks dat ik al vrij lang speel ben ik er nog steeds niet echt goed in. Dit wordt vooral duidelijk tijdens de LAN parties van MaxServ.

Omdat ik 8 uur per dag zittend werk doe, ben ik vier keer per week in de sportschool te vinden om fit te blijven. Op woensdag doe ik graag een groepsles met verschillende collega's, wat altijd gezellig is. Daarnaast ben ik een liefhebber van pittig eten en voeg ik graag hete saus toe aan mijn maaltijden om een beetje wakker te worden.

Mijn Meesterschap

Na het afronden van een MBO-opleiding was ik oorspronkelijk van plan om een HBO-opleiding te volgen. Al snel besefte ik dat dit niet bij mij past. Tijdens mijn stage bij MaxServ kwam ik erachter dat solliciteren bij dit bedrijf een logische volgende stap was.

Ik werk nu al een jaar bij MaxServ en gedurende deze periode heb ik een enorme hoeveelheid kennis opgedaan op het gebied van Typo3. Mijn functie is TYPO3 Backend Developer, waarbij ik verantwoordelijk ben voor het ontwikkelen van diverse functionaliteiten voor onze klanten. Ik heb ook regelmatig direct contact met klanten. Tijdens deze contactmomenten probeer ik hun wensen te verhelderen en om te zetten naar succesvolle oplossingen. Het directe contact met klanten is een waardevolle ervaring voor mij omdat het de mogelijkheid biedt om mijn communicatieve vaardigheden verder te ontwikkelen in een zakelijke omgeving.

Waarom MaxServ?

Ik vind MaxServ een prettig en gezellig bedrijf. Het biedt mij veel mogelijkheden om te leren en mezelf verder te ontwikkelen. Vanaf het moment dat ik hier begon met werken wist ik meteen dat ik op mijn plek zat.

Wanneer je bij MaxServ om hulp vraagt, staat er altijd iemand klaar.  Ze zullen je altijd verder helpen of verwijzen naar een persoon die je kan helpen met je probleem. Het is niet vreemd om even langs het bureau van een senior ontwikkelaar te lopen om een vraag te stellen. Ook is het fijn dat je de mogelijkheid hebt om thuis te werken als dat beter uitkomt. De VrijMiBo’s zijn ook altijd gezellig en een mooie afsluiter van de week.

Kortom, MaxServ is niet alleen een gezellig bedrijf maar het daagt me ook elke dag uit om het beste uit mezelf te halen en problemen op te lossen.

Kom jij ook bij ons werken?

Denk je dat MaxServ ook bij jou past? Solliciteer dan op één van onze openstaande vacatures!