ONZE MEESTERS | Kevin

| Blogs

MaxServ geeft je een kijkje achter de schermen door verhalen van onze collega’s te delen. Graag geven we het woord aan Kevin die sinds december 2022 werkzaam is bij MaxServ als Frontend Developer. In dit blog vertelt hij meer over zichzelf en hoe hij bij MaxServ op zijn plek terecht is gekomen.

Over mij

Ik ben Kevin, 29 jaar oud en ik woon samen met mijn vriendin en ons zoontje Mason in Kaatsheuvel. In mijn vrije tijd hang ik graag aan de gewichten in de sportschool, maar drink ik ook graag een biertje of mixje in het weekend. Daarnaast ga ik graag naar festivals, hou ik van een potje gamen, voetbal kijken, koken/BBQ’en en natuurlijk op vakantie gaan. Ook ben ik graag creatief bezig. Zo heb ik vroeger bijvoorbeeld veel getekend en graffiti gedaan.
Ondanks al deze hobby's staat ons zoontje sinds zijn komst natuurlijk op de eerste plaats. We gaan dan ook regelmatig met hem op pad, zoals naar de Efteling die voor ons op loopafstand ligt. 

Na het afronden van HAVO wist ik niet zo goed wat ik precies wilde. Daarom besloot ik om een brede Marketing & Communicatie opleiding te gaan doen. Tijdens een stageperiode bij een internet marketing bureau kreeg ik de mogelijkheid om in de wereld van websites (bouwen) te duiken. Ik merkte dat ik dit erg leuk vond en besloot om me hier verder in te verdiepen.

Na 7 jaar bij een internet marketing bureau te hebben gewerkt als webdesigner & frontend developer was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik kwam toevallig via een connectie op LinkedIn (en tevens werknemer bij MaxServ) de vacature Frontend Developer tegen. Ik stuurde mijn connectie op LinkedIn direct een bericht en binnen een week zat ik al bij MaxServ voor een eerste kennismakingsgesprek. Dit was een prettig en informeel gesprek, wat mij persoonlijk erg aansprak. Ik had meteen een goed gevoel bij MaxServ en besloot ervoor te gaan.

Mijn Meesterschap

Inmiddels ben ik een half jaar werkzaam bij MaxServ en zit ik helemaal op mijn plek. In de eerste maanden heb ik alle tijd gehad om mijn draai te vinden. Daarnaast was er veel ruimte om mezelf te ontwikkelen en alle tools die MaxServ gebruikt te leren kennen. Omdat mijn focus meer op Magento zal liggen, heb ik ook een Magento training mogen volgen. Desondanks werk ik ook regelmatig aan TYPO3 projecten. Deze afwisseling vind ik persoonlijk erg leuk en uitdagend. Zo kun je elke dag wat nieuws leren en toepassen!

Waarom MaxServ?

MaxServ is een gezellig en informeel bedrijf. Je voelt je hier gelijk thuis en je kunt helemaal jezelf zijn. Dat gevoel had ik tijdens het eerste gesprek al en dat blijkt dagelijks ook echt zo te zijn. Er is veel ruimte voor zelfontwikkeling waar dan ook veel tijd voor wordt vrijgemaakt. Ook vind ik het fijn dat je de dag vrij flexibel kunt indelen en dat er de mogelijkheid is om af en toe thuis te werken. Wat ik ook als heel erg prettig ervaar, is de behulpzaamheid van alle collega’s. Zij maken vrijwel altijd tijd voor je en dat is gewoon heel fijn.
Een ding waar ik erg aan moest wennen was het loggen van alle uren, wat wel erg belangrijk is natuurlijk! Gelukkig was dit wennen van korte duur, want inmiddels zit dit al helemaal in mijn systeem.

Kom jij ook bij ons werken?

Denk je dat MaxServ ook bij jou past? Solliciteer dan op één van onze openstaande vacatures!