ONZE MEESTERS | John

| Blogs

MaxServ geeft je een kijkje achter de schermen door verhalen van onze collega’s te delen. Graag geven we het woord aan John die dit jaar bij MaxServ is begonnen als business developer. In dit blog vertelt hij wat over zichzelf zodat je hem een beetje kunt leren kennen.

Over mij

Ik ben John van der Stelt, 43 jaar en woon samen met mijn partner Roger, zoon Mick en Schotse collie ‘Zack’ in Tilburg. In mijn vrije tijd klus ik regelmatig, of het nou een tuinhuis, badkamer of steigerhouten tafel is. Ik word er blij van om het zelf te bouwen! Verder ben ik jeugdbegeleider bij de badmintonclub waar mijn zoon speelt en fluit ik af en toe een wedstrijdje bij de hockeyclub. Ook ben ik koken steeds leuker gaan vinden. Gelukkig maar, want iemand moet het doen!

Wanneer ik toe ben aan rust vind ik in de natuur mijn ontspanning. Niet zozeer met plantjes of kevertjes, maar uitgesleten canyons, de mystiek in oude bossen en de kracht van water laten me heerlijk wegdromen.

Mijn Meesterschap

Tijdens mijn studie Bestuurlijke Informatiekunde aan de UvT heb ik mijn eigen online bureau opgericht. In ruim 20 jaar heb ik samen met mijn collega’s veel websites, campagnes en webshops ontwikkeld voor onder andere Oxfam, Vodafone, Ben & Jerry’s en Max Verstappen.

In mijn eigen onderneming kon ik mijn ambitie niet meer kwijt. Ik heb geleerd dat werken aan je bedrijf en werken in je bedrijf twee rollen zijn die je beter kunt scheiden. Daarom ligt mijn focus nu op het realiseren van groei vanuit inhoudelijke kennis. Hierbij laat ik de operationele taken graag aan anderen over.

Je zult me leren kennen als een duizendpoot die energie krijgt van nieuwe ontwikkelingen, vooruitgang en dingen elke dag net weer een stukje mooier en beter maken. 

Waarom MaxServ?

MaxServ is te typeren als informeel en professioneel, een unieke combinatie. Er is veel aandacht voor mensen en er heerst een open sfeer. Toen ik voor een eerder project als potentiële klant binnenstapte voelde ik een vibe die me meteen aansprak. Voor ik het wist zat ik aan tafel om over een samenwerking te spreken en een paar weken later kon ik aan de slag als business developer!

Een goede vibe is belangrijk, maar ook inhoudelijk past de uitdaging perfect. Hoe ziet de groeistrategie van MaxServ voor de komende jaren eruit? Hoe ontwikkelen we ons Commerce & Content platform? Welke stappen vraagt dat van mensen en processen? Genoeg te doen, let’s go!

Kom jij ook bij ons werken?

Denk je dat MaxServ ook bij jou past? Solliciteer dan op één van onze openstaande vacatures!