ONZE MEESTERS | Joep

| Blogs

MaxServ geeft je een kijkje achter de schermen door verhalen van onze collega’s te delen. Graag geven we het woord aan Joep die sinds juni dit jaar werkzaam is bij MaxServ als Sales Consultant. In dit blog vertelt hij meer over zichzelf en hoe hij bij MaxServ op zijn plek terecht is gekomen.

Over mij

Ik ben Joep, 32 jaar oud en geboren in Kaatsheuvel. Samen met mijn vriendin Steffi woon ik in Waalwijk en verwachten we binnenkort ons eerste kindje, een zoon. In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig en gezond met verschillende sporten. Zo sport ik regelmatig met collega’s bij RYU in Waalwijk en voetbal ik bij V.V.Desk in Kaatsheuvel. Daarnaast heb ik laatst een wielrenfiets gekocht. Bij goed weer probeer ik nog even 2 uur lekker langs dorpjes en door bossen te crossen, een fijne afwisseling om even weg te zijn van alle schermen!

Mijn Meesterschap

Na het afronden van mijn VMBO-, MBO- en HBO-opleidingen heb ik al in verschillende branches en functies ervaring opgedaan. Mijn eerste functie was bij de Customer Service van Ingram Micro. Hierna ben ik meer de commerciële kant op gegaan met Sales functies bij Essent, La Trappe en een consultancy rol bij Bouwinfosys. 

Sinds mei dit jaar ben ik bij MaxServ begonnen als Sales Consultant. MaxServ hecht veel waarde aan ontwikkeling en persoonlijke groei, wat ik zelf ook erg belangrijk vind. Daarom heb ik recent mijn Professional Scrum Master I-certificaat mogen halen. Daarnaast vind ik het leuk wanneer de complexiteit van producten wat hoger is zoals bij MaxServ. Zo kan ik me verdiepen in de producten, diensten en technieken om de klanten te voorzien van een oplossing op maat.

Waarom MaxServ?

Na meerdere gesprekken bij MaxServ over hun werkwijze, hoe zij voor hun mensen zorgen en mijn competenties voor de functie was er snel een klik. De keuze om voor MaxServ te starten was dan ook vrij snel gemaakt. Vanaf mijn eerste werkdag merk ik dat de beloftes die gemaakt zijn ook worden nagekomen. Zo krijg ik de begeleiding aangeboden die ik nodig heb, vrijheid waar ik het wil en complimenten waar ik ze verdien. Daarnaast merk ik dat veel collega’s trots zijn om voor MaxServ te werken en dat werkt erg aanstekelijk! 

Buiten werktijd organiseren we ook geregeld wat met collega’s samen. We zijn allemaal van mening dat dit de samenwerking en binding met elkaar bevordert, naast dat het gewoon heel gezellig is natuurlijk! Zo ga ik graag met collega’s sporten op de woensdag, pakken we soms een borrel aan het einde van de andere dagen en hebben we regelmatig pub quizzes, bbq’s en lanparty’s op kantoor.

Ik kijk uit naar een mooie toekomst samen!

Kom jij ook bij ons werken?

Denk je dat MaxServ ook bij jou past? Solliciteer dan op één van onze openstaande vacatures!