MaxServ LAN party 2022

| Blogs

Na een tijd van afwezigheid was het 24 juni eindelijk weer zo ver: de MaxServ LAN party vond weer plaats! Deze ongeëvenaarde, opperst gezellige en extreem competitieve avond is een jaarlijks terugkerend fenomeen onder de gamers bij MaxServ. Alle collega’s (en ex-collega’s) met enige interesse in gamen (in wat voor vorm dan ook) waren van harte welkom. De spanning was om te snijden tijdens het klaarzetten en opbouwen van alle computers en playstations. In dit blog lees je meer over deze avond:

people icoon AANTAL PERSONEN:+/- 20

sport icoon GESPEELDE GAMES:+/- 10

mug-with-heart icoon AANTAL PIZZA'S:+/- 16

thumb-up icoon AANTAL MCFLURRY'S:+/- 12

Playstation-corner

In de Playstation corner ging het er direct fel aan toe. 3 collega’s kropen in de huid van Division agenten. Ze zijn in D.C. de strijd aangegaan met diverse groeperingen die de macht proberen te pakken in de nasleep van de grote crisis. In Division 2 zijn alleen Division agenten uitgerust om deze bedreigingen aan te pakken en de burgers te beschermen die over zijn gebleven. Onze collega’s hebben dapper gestreden, maar het gevaar is nog lang niet geweken!

Bordspellen-tafel

Na een lange ontdekkingsreis bereikte een handjevol collega’s het eiland Catan. Onze ontdekkingsreizigers konden hier niet lang van genieten omdat er niet voldoende plek voor iedereen was. Samen gingen ze de strijd aan om op het eiland wegen, dorpen en steden te bouwen. Vijanden waren tegelijkertijd ook handelspartners voor de hoognodige en soms schaarse grondstoffen. Door strategisch te handelen konden de ontdekkingsreizigers de grondstoffen krijgen die ze nodig hadden zonder al teveel weg te geven. Ook het ruime sop werd gekozen en er werd met nederzettingen uitgebreid naar andere eilanden. Uiteindelijk ging ontdekkingsreiziger Alex er met de winst vandoor. Hij heeft de rest van de avond kunnen genieten van alle ruimte en grondstoffen op de eilanden van Catan.

PC-tafel (master race)

Aan de pc-tafel streden 9 collega’s in verschillende games met- en tegen elkaar. De LAN party begon voor de meesten met een chaotische obstacle run met zo’n 60 kleine kleurrijke mannetjes in Fall Guys. Met veel geduw en getrek probeerden we de finish te bereiken. Verschillende collega’s zijn er met één of meer medailles vandoor gegaan. Ook werden er nieuwe kleurtjes, patronen en accessoires vrijgespeeld. 

Vervolgens is een aantal collega’s in gemodificeerde auto’s gestapt om te gaan voetballen. Hoewel voetballen in een auto erg onpraktisch lijkt, konden onze gamers hier goed mee overweg. Ook zijn er collega’s die geprobeerd hebben de ‘Nexus’ van de tegenstander te vernietigen tijdens een aantal potjes League of Legends. Andere games die voorbij kwamen zijn onder andere World of Warcraft, Diablo Immortal, Fortnite en FIFA.

Samen, gezellig met collega’s onder elkaar

Het was erg leuk om collega’s eens in een andere setting te zien en te spreken. We hebben gezellig gegamed, heerlijk pizza gegeten en samen een biertje/frisje gedronken uit de MaxServ bar. De sfeer was goed en het was een hele geslaagde avond. Op naar de volgende MaxServ LAN party in 2023 (of misschien een extra editie aan het eind van het jaar).

Kom jij ook bij ons werken?

Onze collega's zijn het kloppend hart van het bedrijf. In agile projecten werken we hard aan Digitale Meesterwerken voor opdrachtgevers.

Denk je dat MaxServ ook bij jou past? Solliciteer dan op één van onze openstaande vacatures!

Marketeer