Maak kennis met onze stage-tribe!

Sinds maandag 28 augustus heeft MaxServ een eigen stage-tribe. De tribe bestaat op dit moment uit 5 enthousiaste jonge talenten. De komende 5 maanden volgen ze bij MaxServ een uitgebreid programma waarin ze kennis opdoen van onder andere PHP, SQL, Git, OTAP en diverse Open Source CMS'en. 

Na een gezamenlijke algemene introductie van enkele weken nemen ze plaats in de MaxServ-tribes om daar hun aandeel te gaan leveren aan lopende projecten. Zo maken ze ook kennis met het werken in (Scrum-)teams en het werken voor klanten.

Naast het leren van technieken wordt er uiteraard ook aandacht geschonken aan persoonlijke ontwikkeling. Elke stagiair heeft persoonlijke doelen opgesteld. Met elkaar zorgen we ervoor dat deze aan het eind van de stageperiode behaald zijn. 

Zoals elke tribe binnen MaxServ heeft ook de stage-tribe zichzelf een naam gegeven: Team Praying Kitty. Deze naam is geïnspireerd op de muismat die ze op hun eerste dag kregen. 

Tijd om het Team Praying Kitty aan je voor te stellen! 

Adam

Hallo, mijn naam is Adam. Ik ben 20 jaar en woon in Raamsdonksveer.
Op het Koning Willem 1 College volg ik de opleiding Applicatie Ontwikkelaar op mbo-niveau 4 en zit ik in het tweede schooljaar. Mijn plan is om door te studeren op het hbo, met als opleiding informatica, om vervolgens als Bachelor of Science af te studeren. Ondertussen verdiep ik me ook nog in software- en hardware-ontwikkeling. Ook fitness ik twee- tot driemaal per week op een sportschool.

Tijdens deze stage periode hoop ik een hoop kennis op te doen die mij helpt tijdens mijn opleiding. Ook ben ik bezig om mijn skills te verbeteren op het gebied van backend ontwikkeling van zowel websites als desktopapplicaties. Ik hoop hier veel te leren, van methodes tot programmeertalen, om de backend zoveel mogelijk te optimaliseren.

Uiteindelijk is mijn doel om een backend developer te worden met een koffer vol kennis en ervaring.

Koen

Hallo! Ik ben Koen een 18 jarige student aan het Koning Willem 1 collage in Den Bosch. Daar studeer ik de opleiding applicatie ontwikkelaar. Ik woon met mijn ouders en mijn kleine broertje van 16 in Waalwijk. In mijn "vrije tijd" werk ik veel bij de EMTÉ in Waalwijk, daar werk ik al 3 jaar veel avonden en weekenden. In de vrije tijd die ik overhoud ga ik graag uit of speel ik een spelletje op de Playstation.

Ik vind het leuk om websites te maken en mijn interesse ligt vooral bij de front-end. Op school hebben we nog weinig gedaan met CMS'en. Hier zou ik graag nog meer over willen leren. Na mijn opleiding zou ik graag nog een HBO studie willen volgen. Maar ik vind dit erg lastig om dit nou al aan te geven.

Quinn

Hallo! Mijn naam is Quinn, ik ben 17 jaar oud en woon in Waalwijk. Ik zit op het Koning Willem I College in Den Bosch en doe daar de opleiding Applicatie- en mediaontwikkelaar. Mijn hobby's zijn lezen, gamen en mijn serieuze wenkbrauwen bewonderen.

Aangezien ik een developers opleiding doe heb ik natuurlijk al aardig wat ervaring als het gaat om programmeren, zoals: Javascript, PHP, SQL, MySQL, HTML/CSS (als je dat telt als programmeren) en C#/ASP.NET. Tot nu toe vind ik programmeren in PHP en/of Javascript het leukst. Maar aangezien dat natuurlijk niet genoeg is in het bedrijfsleven wil ik ook meer weten over open source CMS'en zoals TYPO3 en Magento. Als ik klaar ben met mijn huidige opleiding wil ik graag een vervolgopleiding doen op HBO-niveau.

Tijn

Hallo, ik ben Tijn, ben 20 jaar oud en woon in Waspik. In mijn vrije tijd kijk ik vooral veel films en series en heel soms game ik een beetje. Naast gamen ga ik ook nog wel eens tennissen.
Als opleiding doe ik momenteel het 2e jaar van de opleiding Applicatie en multimedia ontwikkeling op het Koning Willem 1 College in Den Bosch. Hiervoor heb ik 2 jaar HBO gedaan maar dat ging allemaal net wat te snel waardoor ik heb gekozen om een niveau lager te gaan studeren.

Ondertussen heb ik dus al een aantal jaar ervaring met talen zoals HTML/CSS, Javascript, PHP, Java, SQL, MySQL en C#. Het leukste om te doen vind ik toch wel C# of Javascript met PHP. Wat ik hoop te leren met deze stage is het omgaan met verschillende CMS-systemen en het ontwikkelen van websites in deze CMS-systemen. Als ik mijn huidige opleiding heb afgerond, zou ik graag deeltijd Informatica willen gaan doen zodat ik kan gaan samenwonen met mijn vriendin.

Brian

Hallo, ik ben Brian, 19 jaar oud en ik studeer aan het Koning Willem I College in Den Bosch. Ik kom uit Drunen en woon daar samen met mijn moeder en zusje. Op het Koning Willem 1 College studeer ik Applicatie Ontwikkeling op Bol 4 Niveau. Naast school heb ik een bijbaantje bij Student Aan Huis en speel ik vaak een spel op mijn computer.

Ik kan goed zelfstandig werken en vind het leuk om in een team samen te werken.

Tot nu toe vond ik het maken van een kleine webshop in Magento het leukst, we hebben de afgelopen twee weken al veel verschillende programma's moeten installeren (vooral CMS-systemen). Na mijn opleiding ga ik gelijk door naar het HBO en daarna hoop ik een vaste baan te krijgen.

Zien we jou binnenkort bij onze pool- of voetbaltafel?

Ben je student en wil je ook onderdeel worden van onze stage tribe? Informeer dan eens vrijblijvend naar de mogelijkheden. Mailbel of WhatsApp met Manouk. Zij vertelt je graag alles over ons stageprogramma. We hopen iets van je te horen, want we zien graag jong talent rondlopen! Daarnaast zijn we nu al benieuwd naar de naam die jij de stage tribe wilt geven!

Wil je liever eerst weten wat de ervaring is van de bovenstaande jongens? Dan nodigen we je van harte uit om een potje te komen poolen. Ze vertellen je tijdens het poolen graag hun ervaring. Speel je liever een potje tafelvoetbal? Ook dat is uiteraard mogelijk! 

Volg ons!

Wil je ons team volgen? Volg ons dan op Instagram. 

Gerelateerde berichten