xJouw WordPress website op maat gemaakt!x

MaxServ, je WordPress-partner!

Vanaf 1 september 2017 zijn YellowSite en MaxServ samen verder gegaan onder de naam MaxServ. Door deze ontwikkeling verwachten wij onze dienstverlening nog verder te kunnen optimaliseren

Ik wil informatie over een WordPress website

Partner formulier

Contactformulier
 
 

Voordelen van WordPress

  • WordPress is een open source systeem
  • Meer dan 45.000 extensies die jouw website op de juiste manier ondersteunen
  • WordPress heeft een grote community waardoor er veel informatie te vinden is
  • Iedereen kan met WordPress werken, door het gebruiksvriendelijke CMS-systeem
  • Is geoptimaliseerd voor snelheid
  • WordPress is zeer SEO vriendelijk doordat Google de codes goed kan lezen

Wij zijn MaxServ.

MaxServ is een technisch internetbureau gespecialiseerd in websites op maat. MaxServ bestaat uit een team van 30 personen, die een eigen expertise hebben. Als internetbureau geloven we in de kracht van Open Source en dragen we actief bij aan de communities. Samen met onze klant realiseren wij kwalitatief hoogwaardige internetplatformen die de beoogde doelstellingen van onze opdrachtgevers overtreffen. 

Een succesvol WordPress platform? Kies voor MaxServ!

Op zoek naar een maatwerk website? Wij kunnen je verder helpen. Met een team van ruim 25 developers en een designer, ben jij zeker van een succesvolle WordPress website of WordPress webshop. Wij zorgen er niet alleen voor dat je platform aan de voorkant klopt, maar ook aan de achterkant. Wij nemen het liefst het volledige beheer van het platform in eigen handen zoals WordPress hosting en onderhoud

MaxServ van A-Z:

Samen met jou formuleren we graag je online doelstellingen en bedenken we een online strategie, zodat jij deze doelstellingen kan behalen! 

Beeld zegt meer dan duizend woorden, een professionele uitstraling van je website is dus onmisbaar. Onze grafische ontwerpen garanderen dat je bezoeker een premium beleving ervaart. 

Technologie is voor ons niet alleen een werktuig, maar een weg naar de toekomst waar functionaliteit en bruikbaarheid de resultaten van technologie zijn, ontwikkeld met het oog voor kwaliteit en beheersbaarheid.

Door de kracht van WordPress kunnen de redacteuren eenvoudig content toevoegen, wijzigen, verwijderen en hebben ze grote vrijheid in de opmaak daarvan.

De stabiliteit van je online platform(en) hebben wij hoog in het vaandel staan. Voor het hoogst haalbare rendement hebben wij een set aan managed services ontwikkeld die de dagelijkse operationele zaken volledig voor je verzorgen.

Nu het nieuwe geleverde platform operationeel is wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag en conversie gaan realiseren! Samen gaan we aan de slag met conversie-optimalisatie en doorontwikkeling van je WordPress platform.

Neem nu contact met ons op!

Neem direct contact met ons op!

Contact
Bericht
Submit button