De kers op de baan

Wat werken bij MaxServ zo leuk maakt.

De voordelen van een baan bij MaxServ

Als je bij MaxServ werkt, heb je niet alleen een leuke baan. Je krijgt er een stel jonge en gedreven collega’s bij. Maar dat is niet alles. We sommen de voordelen voor je op. 

hands-shaking icoon Samen

Je wordt opgenomen in de MaxServ-familie. Wij hebben oog voor elkaar, voor onze opdrachtgevers en voor onze omgeving. We staan klaar voor een ander. Ook voor jou!  

increase-steps icoon Ontwikkeling

Het is hollen en niet stilstaan. We willen vooruit. Beter worden dan we al zijn. Dat geldt ook voor jou. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. 

cms2 icoon Apparatuur

Grote beeldschermen zijn standaard. En je krijgt als developer een Macbook Pro of laptop met Linux. En heb jij iets extra’s nodig? Dan regelen we dat!

thumb-up icoon Een gezond evenwicht

Overwerk is echt een uitzondering. Liever zien we dat jij op tijd de deur achter je dichttrekt. Bij MaxServ gaan we voor een goede balans tussen werk en privé. 

mug-with-heart icoon Work hard, play hard

Een ochtend geconcentreerd zitten werken? Dan ga je even ontspannen tijdens een potje tafelvoetbal of biljart. Of met een bakkie aan de bar. Opladen en weer door! 

sport icoon Food and drinks

We zorgen goed voor de inwendige mens. Met de lekkerste koffie van versgemalen bonen. Maar ook met zelfgemaakte lunches. En altijd vers fruit. Zo kom jij de dag wel door! 

people icoon Gezelligheid

Om te beginnen is er de vrijmibo. Maar samen sushi eten of barbecueën op ons dakterras doen we ook graag. En we organiseren regelmatig gezellige film- en personeelsavonden. 

Dit vinden wij normaal

Maar noemen we toch even.

  • Voor wat hoort wat. Je ontvangt een goed salaris.
  • Geen zin in files? Je werktijden zijn flexibel.
  • Je pensioenregeling is goed.
  • Je krijgt 25 vrije dagen per jaar.
  • Er zijn voldoende gratis parkeerplekken op ons eigen terrein.
  • Op je verjaardag mag je van ons lekker thuisblijven.
  • We hebben een heerlijk dakterras op het zuiden.

Kom jij bij ons werken?

Als je bij MaxServ werkt, betekent dat veel meer dan alleen een goede baan bij een leuk bedrijf. Onze mensen zijn het kloppend hart van het bedrijf. En dus het allerbelangrijkst. Dat merk je. Wij doen er alles aan om te zorgen dat jij fluitend naar je werk komt. Want we geloven dat blije collega’s meesterlijke prestaties leveren.

En we zijn op zoek naar nieuwe collega’s om samen meesterwerken mee te creëren. Heb je interesse?

Zoek je een nieuwe uitdaging?

Wij gaan graag met je in gesprek! Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.