OUR WAY OF LIVING

We bouwen door tot de opdrachtgever een smile heeft van oor tot oor.

Dit is onze cultuur

Werken bij MaxServ is a way of living. Agile werken, de klant informeren en een potje tafelvoetbal gaan geruisloos in elkaar over. We vinden het belangrijk dat onze werknemers zich prettig voelen. Daarom krijg je veel vrijheid. Als het gaat om eigen initiatieven bijvoorbeeld. Of om je werktijden. Die vrijheid gaat gepaard met verantwoordelijkheid. Want we rekenen op jouw onvoorwaardelijke inzet. We bouwen door tot de opdrachtgever een smile heeft van oor tot oor. En wijzelf ook. 

Kwaliteit

Bij MaxServ streven we naar perfectie. Met elkaar creëren we meesterwerken om trots op te zijn. We gaan voor het allerbeste resultaat. We nemen verantwoordelijkheid en zijn transparant. Zowel intern als naar onze klanten.

Samen

Mensen vormen het kloppend hart van MaxServ. We hebben oog voor elkaar, onze opdrachtgevers en onze omgeving. We houden elkaar scherp. We leren van elkaars fouten en zorgen dat we elke dag een beetje beter worden. 

Ontwikkeling

Stilstaan is hier geen optie. Techniek is onze core business, dus we vinden het belangrijk dat jij up to date blijft. Zie jij een ontwikkelingskans voor jou of je collega’s dan krijg je alle ruimte om hiermee aan de slag te gaan.

Kom jij bij ons werken?

Onze medewerkers zijn het kloppend hart van ons bedrijf. In agile projecten werken ze hard aan digitale meesterwerken voor onze opdrachtgevers.

Denk je dat MaxServ bij je past? Bekijk dan snel onze vacatures.

Zoek je een nieuwe uitdaging?

Wij gaan graag met je in gesprek! Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.