Groeien en bloeien

Bij MaxServ staan we nooit stil. We zijn nieuwsgierig en willen vooruit.

We blijven onszelf ontwikkelen

Bij MaxServ staan we nooit stil. We zijn nieuwsgierig en willen vooruit. De ontwikkelingen in onze wereld gaan snel en wij lopen graag voorop.  

Leven lang leren 

We groeien door continu onze kennis te delen met elkaar. Door te sparren en door te blijven leren. Kennis bijspijkeren om beter te worden dan je al bent, juichen wij toe. En we vinden het belangrijk dat jij zelf aan het roer staat van jouw ontwikkeling. Of dat nou in de vorm is van een cursus, een workshop of een opleiding. Wij geloven in een leven lang leren. En je krijgt van ons de tijd en ruimte die daarvoor nodig is. En vaak komen we ook tegemoet in de kosten.

Certificering 

Wil jij je certificaat behalen voor bijvoorbeeld TYPO3, Magento 2, Accessibility en PHP Zend? Dan krijg je die kans bij ons. En wil je een ander certificaat behalen, dan doen we er alles aan om ook dat mogelijk te maken.

Certificering

Je krijgt bij ons de kans om je certificaten te behalen voor onder andere TYPO3, Magento 2, Accessibility en PHP Zend. Het bewijs van jouw meesterschap zeg maar.

En we waarderen jouw eigen initiatief, dus wil jij een certificaat behalen dat niet in het rijtje staat dan gaan we dat voor jou regelen.   

Kom jij bij ons werken?

Als je bij MaxServ werkt, betekent dat veel meer dan alleen een goede baan bij een leuk bedrijf. Onze mensen zijn het kloppend hart van het bedrijf. En dus het allerbelangrijkst. Dat merk je. Wij doen er alles aan om te zorgen dat jij fluitend naar je werk komt. Want we geloven dat blije collega’s meesterlijke prestaties leveren.

En we zijn op zoek naar nieuwe collega’s om samen meesterwerken mee te creëren. Heb je interesse?

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.