al ruim 10 jaar dé TYPO3 specialist

TYPO3: kwaliteit, gemak en oneindig veel mogelijkheden!

Denkt u zich eens in. Een bureau dat zowel strategische, creatieve als commerciële expertise in huis heeft. We bedenken en ontwikkelen strategische en creatieve communicatie-, marketing- en onlineconcepten die uw merk, product of dienst meerwaarde geven.

Vraag informatie aan over TYPO3 websites!

Informatieaanvraag

Waarom TYPO3?

TYPO3 is het CMS (Open Source Content Managment Systeem) voor enterprise websites. Door de ruime set aan standaard functionaliteiten en mogelijkheden laat het TYPO3 CMS geen vraag onbeantwoord.

  • Gebruiksvriendelijk
  • Aan te passen vanaf elk device
  • Koppelen met e-commerce platformen

Vul het formulier hiernaast in om erachter te komen wat wij voor u kunnen betekenen!

MaxServ realiseert uw online ambitie.

Wij zijn er trots op om te kunnen zeggen dat wij tot de beste full-service internetbureau's van Nederland behoren en dat wij onze (technische) zaken goed op orde hebben. Onze gecertificeerde developers volgen de razendsnelle ontwikkelingen op digitaal vlak op de voet en zorgen ervoor dat uw organisatie hierdoor de concurrentie altijd een stap voor kan blijven. Wij maken alle TYPO3 websites mobile. Dat wil zeggen dat de website altijd goed werkt, ongeacht het type device waarop de site bezocht wordt. 

Winnaar TYPO3 Award.

Onlangs kreeg ons team de beloning in de vorm van een TYPO3 Award. Een prachtige beloning en bevestiging van ons vakmanschap. In de categorie Education / Science won de website van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) de felbegeerde TYPO3 Award. Een erkenning waar we als bedrijf zeer trots op zijn!

Kies voor kwaliteit, kies voor MaxServ!

Kies voor kwaliteit, kies voor MaxServ!

Bij het bouwen van een TYPO3 website komt veel kijken. MaxServ heeft ruim 8 jaar ervaring in het bouwen van complete platformen voor klanten in verschillende branches. Ons team heeft jarenlange ervaring met het bieden van digitale platformen voor complexe vraagstukken. Wij werken veel in teams en sprints waardoor we snel en kwalitatief hoogwaardige websites op kunnen leveren. Bij MaxServ vindt u alles onder één dak: developers, projectmanagers en operations engineers. Ook op het gebied van design en online marketing biedt MaxServ een oplossing op maat!