Mail instellen op een Android mobiel

Volg onderstaande stappen om je mail in te stellen op een Android mobiel

Stap 1

Start je e-mail app

Stap 2

Selecteer Nieuw account toevoegen

Stap 3

Vul je e-mailadres in en het wachtwoord.

Klik op HANDM. INSTELL.

Stap 4

Kies voor IMAP-Account

Stap 5

Voer onderstaande stappen uit om de server in te stellen:

• E-mailadres invullen
  • Gebruikersnaam invullen
  • Wachtwoord van je e-mailadres invullen
  • IMAP-Server
  • Beveiligingstype: SSL
  • Poort: 993

Stap 6

Voer onderstaande stappen uit om de uitgaande server in te stellen:

• SMTP-server: db6803.maxserv.com
  • Beveligingstype**: TLS
  • Poort: 465

** Kun je op je smartphone niet kiezen voor de optie TLS? Op sommige Android smartphones kies je voor : SMARTTLS of TLSSTART.

Vink Verificatie vereist voor verzenden van e-mail aan.

• Gebruikersnaam: je volledige e-mailadres.
  • Wachtwoord: het wachtwoord van je e-mailadres.

Klik op Volgende.

Stap 7

Je bent klaar met het instellen van de e-mail. Je gaat nu terug naar Postvak IN. Het duurt een paar minuten voordat je e-mails geladen zijn.

Je e-mailaccount is ingesteld! Je kan het testen door een mail te sturen naar je eigen e-mailaccount. Het kan een paar minuten duren voordat je de mail ontvangt.

Je hebt nu een e-mailaccount ingesteld in Android.