xKom jij werken bij MaxServ?x

stage: PHP developer

Development skills opdoen?

Ben jij ambitieus, wil je worden uitgedaagd in wat je doet, wil je binnen gedreven teams acteren. Dan zoeken wij wellicht jou!

Hallo! Wij zijn MaxServ, een eersteklas full-service internetbureau dat haar opdrachtgevers helpt het maximale te halen uit hun online aanwezigheid en strategie. Vanaf de keuze voor een domeinnaam tot de hosting en bouw van websites en webshops, tot elke andere maatwerkoplossing die men van ons verlangt. Wij weten het te realiseren en gaan geen uitdaging uit de weg. We zijn een professionele maar niet minder gezellige organisatie die altijd met technisch uitdagende projecten het beste uit iedereen probeert te halen. 

Van idee tot concept, van concept tot website. Wij geloven in de kracht van vernieuwende ideeën!

Bij MaxServ is er alle ruimte om te werken aan website ontwikkeling en ben jij welkom als stagiair binnen ons inspirerende en informele team.Onze medewerkers bezitten een enorme dosis ervaring, kennis en humor waardoor je verzekerd bent van een inspirerende begeleiding!

Ben jij op zoek naar leuke, complexe backend uitdagingen? Volg je een opleiding minimaal niveau 4? En heb je zin om binnen ons team je te ontwikkelen en te werken aan je leerdoelen?

Kom dan ons team versterken en werk aan je development skills!

Wij bieden je:

  • Deskundige begeleiding
  • De leerzame werkomgeving van een full service internetbureau
  • Voldoende ruimte voor je opdrachten en leerdoelen
  • Een stagevergoeding
  • “Echte projecten” zodat je werkelijk ervaring en kennis kunt opdoen
  • Een hecht, inspirerend team waar jij jezelf kunt zijn, humor een pre is en de lunch een gezellige drukte als onderbreking van de dag