Wij mogen werken met Pasen!

| Blogs

Afgelopen week was het Pasen. Een twee dagen durend feest dat zijn oorsprong vindt in het Christendom. Voor veel Nederlanders staat Pasen echter in het teken van uitgebreid ontbijten, de paashaas, paaseieren versieren en zoeken, paasmarkten bezoeken en veel chocolade.

Tweede paasdag valt altijd op maandag en dit is in veel CAO’s opgenomen als verplichte vrije dag. Maar wat nu als je niet zo veel met Pasen hebt en ook weinig geeft om een paasmarkt? Dan wil je misschien de vrije dag liever aan je zomervakantie plakken of deze gebruiken om internationale bierdag te vieren (dat is op 5 augustus). Bij MaxServ willen we je graag de mogelijkheid bieden!

Onze collega’s mogen daarom sinds dit jaar voor het grootste deel hun eigen (feest)dagen zelf kiezen! De verlofuren van de nationale feestdagen zijn vrij beschikbaar gekomen en collega's mogen ermee doen wat ze willen. Pasen was de eerste nationale feestdag waarop dit van toepassing was en hier is goed gebruik van gemaakt. Bijna 30% van de collega’s heeft ervoor gekozen om 2e paasdag te werken. Zij kunnen de vrije dag op een ander moment opnemen of nog even vasthouden. 

Wil jij ook een werkgever die met je meedenkt? Lees hier alles over werken bij MaxServ en bekijk onze openstaande vacatures.

Kom jij ook bij ons werken?

Onze collega's zijn het kloppend hart van het bedrijf. In agile projecten werken we hard aan Digitale Meesterwerken voor opdrachtgevers.

Denk je dat MaxServ ook bij jou past? Solliciteer dan op één van onze openstaande vacatures!