Website MaxServ live!

| Nieuws

Oude meesters in een nieuw jasje

We hebben een nieuwe website ontwikkeld! Niet voor een van onze opdrachtgevers deze keer, maar voor onszelf. MaxServ bestaat ruim 10 jaar en in de online wereld is dat behoorlijk lang. Tijd dus om ons internetbureau opnieuw onder de loep te nemen.

Nieuwe brandstory 

We begonnen bij de basis: waar staan we voor en waar gaan we voor? Op zoek naar het antwoord op deze vragen zagen we al snel veel overeenkomsten tussen onszelf en de oude meesters. Met net zoveel werklust, gedrevenheid en aandacht voor elkaar oefenen wij ons vak uit. En net als zij streven we naar perfectie. Maar dan wel in het huidige tijdperk. Zo ontstond onze nieuwe missie: Samen streven naar digitaal meesterschap. Met hart voor elkaar. 

Meesterlijke website

Onze nieuwe missie en visie waren geboren. En ook onze kernwaarden werden duidelijk: kwaliteit, samen en ontwikkeling. We zijn trots op wie we zijn en op wat we doen voor elkaar, onze opdrachtgevers en onze omgeving. En dat laten we graag aan iedereen zien. Om te beginnen natuurlijk met ons visitekaartje: de website van MaxServ. Samen hebben we hard gewerkt om een digitaal meesterwerk te creëren dat past bij ons verhaal. En we zijn blij dat we het resultaat aan jullie kunnen laten zien. 

Logo en huisstijl opgefrist

Ons logo en onze huisstijl hebben een opfrisbeurt gekregen en passen weer helemaal bij wie we zijn: digitale meesters. Met moderne heldere kleuren, die in elkaar overgaan en die samen een goed geheel vormen. Net als de verschillende disciplines in onze teams. 

Ons pand opgeknapt

Onze digitale meesterwerken vind je niet alleen terug op de nieuwe website, maar ook in ons opgeknapte pand. Dat hebben we gerestyled tot een digitaal museum vol meesterlijke kunstwerken in prachtige lijsten. We nodigen je graag uit voor een wandeling over onze galerij en lekkere kop koffie!

 

 

Wil je meer weten over MaxServ?

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze digitale meesterwerken? Wij vertellen je er graag meer over en nemen zo snel mogelijk contact op. Uiterlijk binnen 2 werkdagen.