Website KeukenConcurrent behaalt 1e plaats in categorie keukens!

In de afgelopen maanden heeft MaxServ voor KeukenConcurrent, een grote speler in de keukenbranche en onderdeel van De Mandemakers Groep, een nieuwe website gebouwd. De reden voor de bouw van de website was het creëren van een nieuwe look en feel voor de organisatie. Daarnaast is de website geheel responsive gemaakt, waardoor deze op ieder apparaat goed weergegeven wordt. De belangrijkste functionaliteit van deze website is echter dat het CMS TYPO3 en de Magento webshop naadloos in elkaar overlopen. De bezoeker van de website merkt geen verschil tussen de 2 platforms en voor de redacteuren is het eenvoudig te beheren. 

WUA! Top 100

De inspanningen voor het bouwen van deze website zijn echter niet onopgemerkt gebleven. Zowel gebruikers van de websites als experts waarderen de nieuwe website. Dit blijkt uit het jaarlijkse rapport van WUA!, een bureau gespecialiseerd in conversie optimalisatie. Zij publiceren dit jaar voor het zesde jaar op rij de Top 100 Beste websites per branche.  

In dit rapport volgens WUA!, scoort Keukenconcurrent als beste website binnen de keukenbranche. Een prachtige bekroning op het werk van MaxServ. Daarnaast scoort de website de 27e plaats binnen de retailbranche. 

Wij willen de gebruikers én experts bedanken voor het oordeel over de Keukenconcurrent website én willen iedereen binnen de organisatie van De Mandemakers Groep van harte feliciteren met het behaalde succes!

Gerelateerde berichten