We mogen weer een nieuwe groep stagiairs verwelkomen

De vakantie is voorbij dus het wordt weer tijd voor een nieuwe lichting stagiairs. Een extra lunchtafel is erbij gezet, de bar hangt op vrijdag helemaal vol, het terras wordt te klein, maar wat een gezelligheid hebben we erbij gekregen. Graag stellen we onze zes nieuwe stagiairs aan jullie voor:

Martijn

Hey, ik ben Martijn.

Ik kom uit 's-Hertogenbosch en studeer Communicatie & Multimedia Design in dezelfde gezellig stad aan de Avans Hogeschool. Momenteel ben ik druk bezig met mijn afstudeerperiode binnen MaxServ.

Ik heb altijd een grote interesse gehad in webdevelopment, soms zelfs breder dan mijn opleiding aanbood. Daarom ben ik ook opzoek gegaan naar een kundig bedrijf zoals MaxServ.

Tijdens mijn stage wil ik graag mijzelf meer ontwikkelen in de webdevelopment. En nadat ik ben afgestudeerd wil ik mijzelf graag verder ontwikkelen als front-end webdeveloper.

Jasper

Hallo, mijn naam is Jasper. Ik woon in Drunen en studeer Informatica aan de Hogeschool Avans in 's-Hertogenbosch. Ik ben sinds 27 augustus werkzaam bij MaxServ als afstudeerstagiair.

Ik ben een echte informaticus en zit dus veel achter mijn computer. Ik ben een echte fan van strategiespellen en die nemen dus ook een groot gedeelte van mijn vrije tijd in. Daarnaast ben ik in de weekende met vrienden in de kroeg of bij iemand thuis vinden onder het genot van een paar drankjes.

Ik hoop het komende half jaar een mooie en interessante scriptie te schrijven en daarmee mijn diploma te behalen. De scriptie die ik ga schrijven gaat over het automatiseren van kwaliteitscontrole van code. Automatisering heb ik altijd heel leuk gevonden en ik ben dus ook heel blij dat MaxServ mij de mogelijkheid heeft gegeven om aan zo een interessante opdracht te werken.

Daan

Hallo! Mijn naam is Daan Houdijk. Ik ben 21 jaar en kom uit 's-Hertogenbosch, ik volg hier de opleiding applicatieontwikkeling aan het KW1C. Na dit eerste schooljaar neig ik voor nu meer naar de back-end development en hoop hier bij MaxServ meer over te leren.

Een paar hobby's van mij zijn schaken, lezen, fotografie, en videospellen met een focus op keuzes en verhaal, ook Rocket League vind ik erg leuk. Verder heb ik een vriendin die verpleegkunde studeert en een broer die de opleiding gastheer volgt. Een vriend van mij is al een ervaren programmeur en werkt bij Raak ICT in Den Bosch, ik heb hem dan ook vaak genoeg als hulplijn ingeschakeld tijdens mijn eerste jaar.

Tijdens mijn eerste week heb ik een super eerste indruk van MaxServ, ik verwacht hier veel te gaan leren maar heb nog geen specifiek einddoel in gedachte.

Athena

Hoi, mijn naam is Athena van Uden. Ik ben 20 jaar en woon in Den Bosch. 
Ik zit op het Koning Willem I College en volg de opleiding Applicatie- en mediaontwikkelaar.

Tijdens mijn stage bij MaxServ hoop ik meer te leren over programmeren en er zo achter te komen welke richting ik op wil met mijn opleiding!

Wanneer ik mijn opleiding (hopelijk) succesvol heb afgerond, wil ik graag lekker aan het werk.

Robin

Hallo, Mijn naam is Robin, ik ben 20 jaar oud en woon in Waalwijk. Ik zit op het Koning Willem 1 college in den Bosch en volg de opleiding Applicatie- en mediaontwikkelaar.

ik hoop hier binnen de fijne werksfeer van MaxServ veel te leren over het ontwikkel proces bij een software/web ontwikkelorganisatie. Ook hoop ik veel programmeer ervaring op te doen binnen MaxServ. Buiten MaxServ om drink ik graag een pilsje met vrienden

Joep

Mijn naam is Joep Kant, ik ben 19 jaar oud, ik woon in Wijk en Aalburg maar ben meestal in Waalwijk. 
Ik loop stage bij MaxServ voor mijn opleiding applicatieontwikkeling bij het Da Vinci college in Gorinchem.

Ik wil er op stage vooral achter komen of ik front of back-end leuker vind om te gaan doen, leren meedraaien in een bedrijf en natuurlijk gewoon beter worden in code schrijven.

Buiten school Speel ik games, kijk ik series en ga ik naar de sportschool.

Tot nu toe ben ik heel blij dat ik stage loop bij MaxServ. Iedereen is aardig tegen elkaar vrijdag is er friet en er is een pooltafel. Voor de rest lijken ze ook wel te weten waar ze mee bezig zijn en dat is op zich ook wel handig.

Ook stage lopen?

MaxServ is erg blij met de aanwinst van deze stagiairs! We wensen ze een mooie tijd tegemoet. Wil jij net als hen ook stage lopen bij MaxServ? Neem dan contact op met Manouk!

Gerelateerde berichten