Versie 2.1 van Magento is uit

?Behind every great shopping experience is a team of innovative marketers and merchandisers. They optimize website content, merchandise products, and create awesome marketing campaigns and promotions. But what if you could empower your team to create new shopping experiences faster and easier than ever before?

Magento Enterprise Edition 2.1 gives you that power?. 

Zo kondigt Magento haar nieuwe versie aan. 

Versie 2.1 is uitgebracht

Magento heeft gisteren de nieuwste versie van de Magento 2 uitgebracht, namelijk versie 2.1. Deze versie is er zowel voor de Community Editie als de Enterprise Editie. Er zijn in deze versie onder andere honderden bugs weggewerkt die door de community waren gevonden. Daarnaast is er een aantal nieuwe functionaliteiten bijgekomen. 

Nieuwe functionaliteiten Magento versie 2.1 Enterprise Editie en Community Editie

Zoekfunctionaliteit

De zoekfunctionaliteit is aangepast op ElasticSearch technologie. ElasticSearch zorgt voor slimme en snelle real-time zoekresultaten. De zoekmachine doet automatische suggesties, past een autocorrectie toe bij verkeerde spelling, biedt de mogelijkheid om te zoeken op productattributen en doorzoekt de gehele webshop; ook binnen alle categorie?n, CMS en blogberichten. Daarnaast is er de mogelijkheid om synoniemen toe te voegen. Deze nieuwe functionaliteit draagt bij aan een hogere conversie. De klant kan namelijk snel en gemakkelijk vinden wat hij/zij zoekt. De zoekmachine ondersteunt 33 talen. 

Managementervaring

Ook het Admin-gedeelte is aangepast. Het heeft een verbeterde interface gekregen, waardoor je gemakkelijker en sneller klant- en ordergegevens kunt vinden en daardoor sneller kunt werken. 

Staging en Preview-functionaliteit

Magento 2 is uitgebreid met de Staging en Preview functionaliteit. Dit houdt in dat je als eigenaar de wijzigingen in content, producten, categorie?n en prijzen kan bekijken voordat de bezoeker deze wijzigingen kan zien. Op deze manier kun je alvast een collectie, actie en content klaarzetten die vervolgens op een ingepland tijdstip worden gepubliceerd. Het Staging dashboard geeft een mooi overzicht van de wijzigingen die uitgevoerd gaan worden. 

PayPal

Enterprise Edition 2.1 brengt PayPal-verbeteringen met zich mee. Voorheen werd de klant bij een PayPal-betaling naar een aparte pagina geleid, weg van de website van de winkelier. Het gebeurde nogal eens dat klanten daardoor de website verlieten zonder de betaling af te ronden. In versie 2.1 blijft de klant bij een PayPalbetaling w?l op de site van de webwinkelier, wat een conversiestijging van PayPalgebruikers tot gevolg zal hebben.

Wij zijn erg enthousiast over deze nieuwe versie. Wil je meer informatie over Edition 2.1? Neem dan gerust contact met ons op. 

Gerelateerde berichten